Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gerçekmi lise efsanesimi?

Overseer

Öne çıkan mesajlar

benim bildiğim hepsi harmanlanıp sarılıyor zaten :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 11 Şubat 2005 22:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hmm peder anlatırdı. Vakti zamanında şu meşhur 80 lerde bakkala gidemez , gazete kağıdına çay sarıp oyle içermiş. Siz de deneyin isterseniz.[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kendercik, 11 Şubat 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
said:
blackchaos, 11 Şubat 2005 22:19 tarihinde demiş ki:o kadar delikanlıysan çeksene kokaini mariunayı

Maddiat meselesi herhalde ;)

maddiattan çok büzük meselesi...öyle değişik isme gelemez bizim delikanlılar...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

bence biraya kül atma olayi yalan.
Nasıl çıktığını anlatiyim...
once upon a time doumgünü partisi. Kahramanımız bir kıza yaziyor ama ayık olduğu için kıza yanaşamıyor. Gecenin ilerleyen saatlerinde alkol etkisini göstermeye başayinca çocuk kızın yanına gidiyor ve inceden yazmaya başliyor. Daha sonra alkolun etkisiyle sigarasının külünü yanlışlıkla birasına döküyor. bunu gören kız "ay çok iğrençsin ne yaptin öyle" diyor. Çocukta karizmayi çizdirmemek için bozuntuya vermiyip "yeni buldum böyle yapinca daha iyi kafa oluyosun" diyor.
Daha sonra bu nesilden nesile ulaşiyor ve günümüze kadar geliyor...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandooo, 11 Şubat 2005 22:51 tarihinde demiş ki:
said:
blackchaos, 11 Şubat 2005 22:19 tarihinde demiş ki:o kadar delikanlıysan çeksene kokaini mariunayı

maddiattan çok büzük meselesi...öyle değişik isme gelemez bizim delikanlılar...

Uyuşturucu kullanınca delikanlı mı olunuyor yani şimdi ?[signature][hline]G3nk...
Bana stunla gelmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

blackchaos uyusturucu kulanan delikanli deil delik anli dir

Bok yok kokainde mariuanada özenmeyin

bu arada sigara ya evet yapiliyo diye biliyorum özleden msg atarim :P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...