heroLion Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Merhaba dostlar. 2014 Skoda Octavia Elegance sahibiyim aracımda standart ses sistemi var. O dönem bu araçlarda canton ses sistemi opsiyonel olarak vardı, sanırım o nedenle standart ses sistemi biraz yetersiz. Şimdi aklımdaki soru şu: [list] [*] Sadece hoparlörleri değiştirerek bir verim alabilir miyim? [/list] Bunu sormamın nedeni canton ses sisteminde de teyp aynı, acaba arada yükseltici bir amfi var mıdır yok mudur emin değilim. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :)
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Selam, Bagajda anfi var ve bir de sub vardı diye hatırlıyorum. Saygılar.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 sadece hoparlör değiştirerek de bir miktar iyileştirme yapabilirsin, orjinallerinin dandikliğine göre.
heroLion Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 paramecium said: Selam, Bagajda anfi var ve bir de sub vardı diye hatırlıyorum. Saygılar. Mevcut sistemde sesi açınca basslar kaybolmaya başlıyor. Hatta %70’ten sonra sesi açmaya rağmen ses artmıyor. İnternetten biraz baktım ama ses sisteminin özelliklerine bir türlü ulaşamadım
heroLion Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 aktiftablet said: sadece hoparlör değiştirerek de bir miktar iyileştirme yapabilirsin, orjinallerinin dandikliğine göre. O noktada da merak ettiğim şey mevcut hoparlörler teybin çıkış gücünün altında mıdır? Mesela teyp 200w çıkışa sahiptir fakat hoparlör 160w'dır gibi. Bu teorik olarak mümkün mü ondan da emin değilim
Esh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 amfi ve komponent gireceksin. 5 kanal amfi al 2 on iki arka komponent takimi bi de 12 lik bas olsun bagaja. tamamdir
Esh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 onler 16lik mi 13 luk mu ona dikkat et para yetmezse 2+1 kanal amfi ve sadece on tarafa komponent alirsin
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 heroLion said: aktiftablet said: sadece hoparlör değiştirerek de bir miktar iyileştirme yapabilirsin, orjinallerinin dandikliğine göre. O noktada da merak ettiğim şey mevcut hoparlörler teybin çıkış gücünün altında mıdır? Mesela teyp 200w çıkışa sahiptir fakat hoparlör 160w'dır gibi. Bu teorik olarak mümkün mü ondan da emin değilim hoparlörün çıkış gücü olmaz teybin olur
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Esh said: amfi ve komponent gireceksin. 5 kanal amfi al 2 on iki arka komponent takimi bi de 12 lik bas olsun bagaja. tamamdir komponent denen hoparlör neden teybin çıkışına bağlanmıyor?
Esh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Teybin bi gucu yok abi, duzgun beslemen lazim takimi. Ille de teybe takicam diyosan da coaxiel takarain ama standart hoparlorden farki olmaz
heroLion Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Fistan said: çok açma sesi profit En mantıklısı bu gibi, arabayı da kurcalacaklar görünüşe göre :)
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Esh said: Teybin bi gucu yok abi, duzgun beslemen lazim takimi. Ille de teybe takicam diyosan da coaxiel takarain ama standart hoparlorden farki olmaz hiç anlamıyorum şu araç ses sistemlernden. teypün arkasında hem line level, hem de ince 16lı pin gibi olan yerde amplify edilmiş çıkış yok mu? Oraya neden coaxial takılıyor da component takılmıyor? componentin kendi üzerinde lowlevel filter var basları vermiyor bu yüzden amfi+sub mı gerekli oluyor ?
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 anlamak zorunda degiliz aslinda abi..cogu zaman o isten anlayanlara birakip tadini cikartmak daha mantikli..
Öne çıkan mesajlar