nuwa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 güzel hoş tatlı bir dizi, başlığı açılmamış. önyargılı izlemiştim ama kendi başına bile sevilebilir bir dizi. eski bbt izleyicileri daha fazla keyif alabilir. jim parsons'da narrator olarak yer alınca hoş olmuş. http://www.imdb.com/title/tt6226232/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 (kahkaha efekti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 pardon ya bütün diziyi anlattım, spoiler'a mı alsaydım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 güzel haber, kahkaha efekti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Cokomantis said: (kahkaha efekti) sdfsdfs çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 ben de dandik olur diye dusunmustum ama fena olmamis baya gideri var bu dizinin. kahkaha efektinin olmamasi en bastan mutlu ediyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 anane olmasa yemek yerken falan izlenebilirdi / 10 anane-babanın birlikte olan tüm sahneleri temsili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 kahkaha efektini sevmeyince cool mu oluyoruz, bir 10 sene gec kaldim sanirim partiye ama ogrenmenin yasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 sevmemek değil abi. seinfeld, friends, cheers, fraiser gibi old school sit-com'ları severim baya. hepsinde de var, hatta kapı laps diye açılıp içeri comic relief girince 3sn durup seyirciyi selamlıyor arkada gürül gürül kahkaha efekti akarken, hiç de problemim yok onlarla. ama şu big bang tırtosunda kullanımı abartıydı. cool'luğumdan bişiy kaybetmemişimdir umarıms :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar