escape Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 selamlar yıldırım düştü modem gg. servisine göndersem yaptırdık diye eskisinden daha beter yapıp geri gönderecekler biliyorum. daha önce oldu çünkü. o yüzden yeni modem alacağım. öyle çok büyük profesyonel bir şey aramıyorum. klasik ev kullanıcısı. 1 ethernet maksimum 3 wifi bağlanır. alabildiğim hız maksimum 50mbt. kaliteli bir şey arıyorum. öyle çok uçuk fiyatlar olmasın ama ya :) önerileriniz varsa alabilirim.
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 ev genisse hattin durdugu yer ile duvarlar fazla ise cok antenli birseyler faydali olacaktir..benim tercihim genelde zyxel oldu..sorun yasamadim.. soyle birseyler var ama..
escape Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Lopeth said: kablo? adsl? fiber? dial up? Adsl hiper altyapı. Ama birkaç yıla fiber gelecek semte. Ev 2+1 hocam küçük yani.
xaty Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 hepsiburada'da indirim vardı bugün modemlerde, ben de modem bakıyordum tp-link vr400 ve d50 arasında kaldım
escape Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Bu ne abi bunların indirimli hali bile pahalı. 800 liraya modem var lan Dana’nın dediğini alıcam galiba....
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 senden sonra baktim da bir sitede o modem icin anten cekisleri cok iyi degil denmis ..modem modelini arat yorumlari oku..kafana yatarsa al.. ki wireless onemli bir parametre..
xaty Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Gündelik en çok kullandığımız şeylerden biri heralde modem. fiyat/performans bakarken performans biraz önemli oluyor. tabi kullanım şekli, evin şekli/büyüklüğü falan bi sürü değişken var karar vermek için
escape Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Teşekkürler. Biz de az önce bundan bahsediyorduk.
escape Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Burada sanki daha güzel anlatmış gibi http://www.tech-worm.com/en-uygun-kablosuz-modem-tavsiyesi-bireysel-kullanim-icin-hangi-kablosuz-modemi-almaliyim/
Öne çıkan mesajlar