escape Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 selamlar yıldırım düştü modem gg. servisine göndersem yaptırdık diye eskisinden daha beter yapıp geri gönderecekler biliyorum. daha önce oldu çünkü. o yüzden yeni modem alacağım. öyle çok büyük profesyonel bir şey aramıyorum. klasik ev kullanıcısı. 1 ethernet maksimum 3 wifi bağlanır. alabildiğim hız maksimum 50mbt. kaliteli bir şey arıyorum. öyle çok uçuk fiyatlar olmasın ama ya :) önerileriniz varsa alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 kablo? adsl? fiber? dial up? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 ev genisse hattin durdugu yer ile duvarlar fazla ise cok antenli birseyler faydali olacaktir..benim tercihim genelde zyxel oldu..sorun yasamadim.. soyle birseyler var ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Lopeth said: kablo? adsl? fiber? dial up? Adsl hiper altyapı. Ama birkaç yıla fiber gelecek semte. Ev 2+1 hocam küçük yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 hepsiburada'da indirim vardı bugün modemlerde, ben de modem bakıyordum tp-link vr400 ve d50 arasında kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Bu ne abi bunların indirimli hali bile pahalı. 800 liraya modem var lan Dana’nın dediğini alıcam galiba.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 senden sonra baktim da bir sitede o modem icin anten cekisleri cok iyi degil denmis ..modem modelini arat yorumlari oku..kafana yatarsa al.. ki wireless onemli bir parametre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Gündelik en çok kullandığımız şeylerden biri heralde modem. fiyat/performans bakarken performans biraz önemli oluyor. tabi kullanım şekli, evin şekli/büyüklüğü falan bi sürü değişken var karar vermek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Teşekkürler. Biz de az önce bundan bahsediyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Burada sanki daha güzel anlatmış gibi http://www.tech-worm.com/en-uygun-kablosuz-modem-tavsiyesi-bireysel-kullanim-icin-hangi-kablosuz-modemi-almaliyim/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar