Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş - Gençlerbirliği

uncla

Öne çıkan mesajlar

size bir soru.

beşiktaş dışındaki bir takımımız 5-0 önde. maçta kural hatası oluyor herhangi bir dakikada. sizce maç yeniden başlar mı?

bu arada herkes geçen seneki fener maçını örmek veriyor. hatırlatırım o maçta iki takımda birden , tekrar edilen maç tarihinde kadrosunda bulunmayan oyuncuları oynatarak "hükmen yenik" durumuna düşmüştü. ama "nedense" bu gözden kaçmıştı.

arkadaşın dediği gibi kural hatası sonucu tekrar edilen herhangi bir maça bakarsanız maç kural hatası yapılan dakikadan itibaren başlar. maçı baştan başlatığ attığım HELAL golü alırlarsa elimizden , elbet bi yerden çıkar.

Bu arada maç baştan başlar ise beşiktaş spor mahkemesine giderek , kararı iptal ettirebilir kanımca.[signature][hline] MSN : [email protected]
--
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 28
Hüsamettin Invul Tanker LvL 18

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Horozzz, 08 Şubat 2005 23:16 tarihinde demiş ki:
said:
wook, 08 Şubat 2005 21:25 tarihinde demiş ki:
said:
Horozzz, 08 Şubat 2005 16:49 tarihinde demiş ki:
mac ankarada oynanacakmis öle diyolar...

niye ki mantığı nedir??fb-rize maçıda kural hatasından yeniden oynandı ama maç yine saraçoğlunda oynanmıştı...ayrıca onu diyenler kim?kaynak gösterir misin??

http://spor.mynet.com/022005/08fut7.asp

yahu bu gençlerbirliği asbaşkanının isteği...bende resmi bi kaynaktan bu açıklama yapıldı sandım[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

cs:WooK[cVk]wook o'hara
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaşın en büyün hatası GALATASARAY 'ın 100. yıLında rakip oLmaya çaLışması.

Oysa biz zamanında eLimizLe hediye etmiştik sizin 100. yıLınızda :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

iyide maçta herhangi bir engel yok kural hatası nedeniyle iptal edilmiş maç yani o maç geçersiz.ha eğer kar yüzünden fln iptal edilseydi evt oynıyamazdı ama iptal edilen maçta oynar.yani en azından ben böyle biliyorum =)[signature][hline]Lucas | Indinolla

çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan...
Sosyal ağlarda paylaş

kural hatasının ingilizce olarak tam karşılığını bulamadım henüz. buldumu yazıcam. kaynaksız sallamak olmaz.

ikincisi yabancı örneğe gerek yok biraz mantık yürütürseniz , (baştan başlamak olayını normal var sayar isek) geçmiş tarihli bir maçın tekrar oynandığı tarihte i takımların geçmiş tarihli lisans listeleri geçerli sayılmalı. buna yabancı bir örnek için bkz: bütün tekrar edilen maçlar. tatil edilen demiyorum. tekrar edilen[signature][hline] MSN : [email protected]
--
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 28
Hüsamettin Invul Tanker LvL 22

Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 10 Şubat 2005 19:01 tarihinde demiş ki:
ya önemli değil biz bi şekilde yine berabere kalıcaz veya yenilicez.

bizi 10-0 önde başlatsınlar son 3dk oynansa yine yeniliriz.
Hakemlerimizin gol kabiliyeti çok yüksek
hepsinin finishing 20

o kadarda degil artık..[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)

Be Pro !
Sosyal ağlarda paylaş

top oyun dışındaylen aleyhine gol verilen bir takımın seyircisi , herşeye inanabilir.

artık bundan sonra kimse bana hakemler bilerek hata yapmaz demesin.görmedim falan diyecek bi pozisyon değil.geçen sene ali aydın kırmızı kartı "yagmurdan silindiği" için gösterememişti. ne tesadüftürki ali aydın dışındaki 3 hakeminde not defterlerinden "silinmiş" :D

black. alışıcaz abi. hakemlerimizin finishing 20 ise (bize karşı) , bizimde determination 20+ olmak zorunda bundan sonra. birazdan stamina olay biter. en azından avrupaya gideriz.[signature][hline] MSN : [email protected]
--
CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 22
--
arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki:
genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz!

Sosyal ağlarda paylaş

Ya beşiktaşlı arkadaşlar yine hakemlere saydırıyorsunuz da, son şampiyonluğunuzda (100. Yıl) neden Galatasaraya haksızlık yapıldı bizi şampiyon yaptılar diyemiyosunuz?

bide geçen fanatik beşiktaşlı yazarlardan biri yazmış
"Haftanın en kötü puanını alan hakemi hep Beşiktaş maçına denk geliyor." Tam 8 hafta da o haftanın en düşük notlu hakemi Beşiktaşın maçını yönetmiş ve bu Beşiktaş taraftarını artık çileden çıkartmış, federasyon oyun oynuyomuş...

Haftanın en kötü hakemi seçilen sekiz maçı incelediğimde
Beşiktaş'ın 5 galibiyet 2 mağlubiyet, 1 de tekrar maçı var.

:)[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar büyük takımızki hakemlere rağmen yeniyoruz karşımızdaki takımları.

var mı ötesi :D

yendiğimiz maçşardan sonra bile hakemlere şikayette bulunmamız , BEŞİKTAŞ ruhunu son derece net bir şekilde ortaya koyuyor. Gençlerbirliği maçında kural hatası olmasa ve yenseydikte yine hakemlere veryansında bulunucaktık (kazandığımız maçlar sonrasındaki yorumlarımda görebilirsiniz) . Burda arzu ettiğimi olay , hakemlerin maçların önüne geçmemesi , 90+? dakika boyunca "acaba şimdi ne gelicek başımıza" düşüncesiyle maç seyretmemek ve hakem hata yaptığında (hata her zaman yapılır) artniyetli olmadığından emin olmak. En basitinden , GB lehine verilen ve kural hatasıyla sonuçlanan pozisyon faul ise 90. dakika da sergenin düşürülmesi neden faul değildir?

bu gibi soruları düşünmeden maç seyretmek istiyoruz. kim istemezki?[signature][hline] MSN : [email protected]
--
CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 22
--
arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki:
genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz!

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...