Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

süper aile! + dayı oluyorum :)

Fistan

Öne çıkan mesajlar

Efendim durdum durdum sizlerle paylaşiyim dedim.evet büyük ablamın bi cocugu olacakmis! bugün beni aradı küçük ablanın telefon kapalı annemlerde cevap vermiyor bende seni arayayım dedi.
may femili info: ben en küçük olanım.iki tane ablam var büyük olan doktor diğeri eskişehirde cafesi var
reklam: varuna cafe

nerde kalmıştım ha telefon etti işte büyük ablam "dayı oluyorsun" dedi.11 haftalık gebeymiş yeni öğrenmiş.sevincinden tabi bizleri arıyor.o sırada ben evdeydim annem babam vardı.ben cok sevindim dedim havalara uçtum ilk önce bi dondum ne demek ya dayı olmak? dedim.sonra yine sevindim :)
neyse anneme verdim konuştular falan.hemen ben internetten kız-erkek isimlerine falan baktım bugün :) sanki benim cocugum olacak hehe. erkek ismi bulamadım dogru düzgün.kız ismi buldum hatta bi tanıdık arkadaşım vardı onun ismiydi.sezin.neyse bu başka konu.
1 saat falan geçti bu konuşmadan sonra.mesaj geldi büyük ablamdan.heralde onada haber verecekti teyze olacaksın diye.msj şöyle;
"küçük ablanı aradım telefonu kapalı.cafeyi aradım muratla yurtdışında dediler.alla alla? insan bi haber eder.annemler duymasın!"
ben burda koptum.küçük ablam bize hiç haber vermeden erkek arkadaşı ile yurtdışına gezmeye gitmiş.3 gündür konuşmuyoduk.hangi ülkeye gittiğinide kimse bilmiyo.annem ve babamda bilmiyo şu anda.eğer cafeyi ararlarsa telefonu kapalı diye, ordakilerden biri kesin der yurtdışındalar! ozmn annem babam cok kızabilir.bende kızdım.insan bi şuraya gidiyorum bi isteğin varmı diye sorar.ben gösteririm ona eğer bana bişi getirmezse.bi ara mısır turlarına bakıyodu internetten.işallah başınada bişi gelmez tabiki.yani anliyacaginiz bi günde 2 haber aldım şoka ugradım.neyse ki dayı oluyorum sevindirici bişi :)minicik bişi olcak şöle elimde.kız erkek farketmez :)
Sosyal ağlarda paylaş

bende tebrik ederim ve bir dayı olarak gercekten yani nasıl diyim muhtesem bi duygu ya. hele buyuyunce de dayı dayıcım diyince oldun iste o zaman. tekrar tebrikler hayirli bi evlat olur insallah.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
Sosyal ağlarda paylaş

Herkese teşekkür ediyorum :)
ben yetiştirecem onu tatillerde yanımdan ayirmicam nihaha
said:
Cthulhu_, 09 Şubat 2005 12:38 tarihinde demiş ki:
said:
_-Sturm-_, 09 Şubat 2005 02:09 tarihinde demiş ki:
dayılar örnek alınır çünkü

öyleyse ne diyim..
çocuğu allah kurtarsın..

bunu annemde söledi. :D
said:
Dresquin, 09 Şubat 2005 15:25 tarihinde demiş ki:
Dayı nedir diye sormuşsun kendi kendine Fistan, dayının tek bir görevi vardır. Yeğenlerini yaşları geldiğinde genel eve götürmek. Dayı budur.

erkek olursa yaparız icabında.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...