ineque Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Başlıkta da belirtildiği gibi eski modem günde ortalama 10 defa koptuğu için Docsis 3.0 modem arıyorum. Syg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Modemden degildir dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delulace Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 yok denmemiş henüz :) bağlantı hızını altyapı desteklemiyorsa da kopmalar olabiliyor. Mesela sen 11-12 mbps alabilecekken, 16 mbps bağlarsa ttnet o zaman kopmalar olabiliyor. 8'e düşürülünce düzelen birkaç kişi biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 bende docsis 3.0 cbw-383z4 modeli var , 2 ay mı ne kullandım kadıköydeyken kaça gidiyore satim madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 kabloda altyapıdan kopma zor, modemdendir %99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ineque Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 türksat modemden olduğunu ifade ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 abi o bağlantının olduğu yerde illa adsl altyapısı da vardır. geç türknete rahat et derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ineque Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Flam said: abi o bağlantının olduğu yerde illa adsl altyapısı da vardır. geç türknete rahat et derim. abi birincisi taahhüt var 2 sene ikincisi de türksat 29 turknet 59 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 bende baya modem var ya iki çeşit istiyosan öm gönder foto falan atiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 kiralasana turksattan neden ugrasiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ineque Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Nekro said: kiralasana turksattan neden ugrasiyorsun kiralamanın sabit ücreti var abi muhtemelen ömür boyu kullanacağım bir şeyi satın almak daha makul değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 ömür boyu nasil kullaniyorsun ki. docsis 4 5 10 diye yeni teknoloji cikacak zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Docsis 4 cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 al bak biz konusurken 4 cikmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Attim lan cikti diye sdfg Ama cikar yani 10-50gb baglantili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 ineque said: Flam said: abi o bağlantının olduğu yerde illa adsl altyapısı da vardır. geç türknete rahat et derim. abi birincisi taahhüt var 2 sene ikincisi de türksat 29 turknet 59 :) abi 1 mbit interneti taahhüte mi bağladın 29 tl nasıl bir ücret lol türknete geçince, ben daha geçen ay 85 teleye sattım türksat modemi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ineque Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 paradoksalkedi said: ineque said: Flam said: abi o bağlantının olduğu yerde illa adsl altyapısı da vardır. geç türknete rahat et derim. abi birincisi taahhüt var 2 sene ikincisi de türksat 29 turknet 59 :) abi 1 mbit interneti taahhüte mi bağladın 29 tl nasıl bir ücret lol türknete geçince, ben daha geçen ay 85 teleye sattım türksat modemi :/ 29 tl bitmesin kampanyası 2 yıl taahhüt 10 mbit 50 gb kota kota bitince 5 mbit abi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ineque Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Nekro said: ömür boyu nasil kullaniyorsun ki. docsis 4 5 10 diye yeni teknoloji cikacak zaten docsis 3.0 çıkalı çok oluyor ama ben yeni buna gereksinim duyuyorum aslında ona da ben gereksinim duymuyorum da bir şekilde türksat docsis 2.0 modemlerde kopma olabilir ama docsis 3.0 olursa kopma olmaz diyor 56K dan bu yana internet kullanan biri olarak şu an için 5 mbit internetim olsun yeter kafasındayım ama kopmasın dert bu :) docsis 4-5 çıkmış çok umurumda değil veya o çıkacak diye dur docsis 3.0 ı almayayım kiralayayım demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar