Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Sinner (2017) - USA

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

Jessica Biel’ın hem yapımıları arasında yer alıp, hem de başrolüne kurulduğu sekiz bölümlük bir mini dizi kendileri. Kitap uyarlaması.

[video]https://www.youtube.com/watch?v=ZEfnpFuzxnE?feature=oembed" width="459">

Film gibi ama film olsa çok fazla detay kaçarmış. Arka arkaya izletiyor kendisini. Ne desem spoiler olur diye bu kadar yazıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 4 yıl sonra ...

bunun ilk sezonu çok iyiymiş. ikinci sezon da güzeldi ama üçüncü sezon bana çok çok uzak geldi zor bitirdim.

Spoiler

katil olduğunu itiraf eden adamı köşeye sıkıştırmak yerine herifin 2-3 cinayet daha işlemesine sebep oldu. kendi torunu bile ölüyordu az daha. aralarında nasıl bir bap oluştu ki bu derece bu adama bağlandı belli değil. 

bakalım 4 e başlarım belki bu akşam. 

Sosyal ağlarda paylaş

ilk sezon kitaptan uyarlama. devami harry ambrose spin-off. harry ikonik bir karakter. tek basina tasiyabilecek kadar iyi. fakat antolojinin devami -kiyasla- zayif kaliyor cunku hicbir zaman cora'nin hikayesindeki surukleyici gizem ve ayni etkiyi yaratabilen bir karakter odagi olmuyor. harry'i mezesiz tuketiyoruz. ucuncu sezonda gizem limitli oldugundan bir dusus soz konusu fakat harry'i dorduncu sezondaki olaylara tasimasi acisindan fena olmuyor.

Sosyal ağlarda paylaş

On 07.12.2022 at 22:44, ahmedinejad dedi ki:

bunun ilk sezonu çok iyiymiş. ikinci sezon da güzeldi ama üçüncü sezon bana çok çok uzak geldi zor bitirdim.

İçeriği gizle

katil olduğunu itiraf eden adamı köşeye sıkıştırmak yerine herifin 2-3 cinayet daha işlemesine sebep oldu. kendi torunu bile ölüyordu az daha. aralarında nasıl bir bap oluştu ki bu derece bu adama bağlandı belli değil. 

bakalım 4 e başlarım belki bu akşam. 

Aynen 2 sezon iyiydi.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...