senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 16gb veya ustu bir laptopa ihtiyacim var, ekran kartı olmasa bile olur sdf islemci de i5 dahi yeter. ikinci el 2k tl veya 500euro civarına bulabilir miyim böyle bisiler gittigidiyora baktım tek tuk satan var da, ne derece gercekci fiyatları bilemedim mesela https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/msi-ge60-2pc-apache-323160273 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 abi almanya da vardir ve daha ucuzdur sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 sadece ram'i napican merak ettim 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 ya lablar icin hep elimde bisi dursun istiyorum. oturup hesaplamadım aslında dogru duzgun de, linode'a vs para odemek devamlı daha pahalıya gelicek sanki 32gb makine 120 dolar aylık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 hmm eve desktop atip remote da yapabilirsin. o zaman daha performansli pc icin, daha dandik laptop dusunebilirsin. ben oyle yapiyorum artik, hatta kendi laptop'im bile yok. mac var kenarda duran, ondan direk benim windoza remote, bayada performansli calisiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 desktop var da turkiye de, kardesim oyun moyun oynuo, oyun makinesi idi zaten. burda bi 2.el desktop kovalanabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 reyou said: hmm eve desktop atip remote da yapabilirsin. o zaman daha performansli pc icin, daha dandik laptop dusunebilirsin. ben oyle yapiyorum artik, hatta kendi laptop'im bile yok. mac var kenarda duran, ondan direk benim windoza remote, bayada performansli calisiyo. remote u neyle yapıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Ssh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Al şunu işte, bilgisayarcıdan alırsın takarsın üstüne 16 GB ram olur sana canavar. Hatta satıcı ya sor o bile takabilir. https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/hp-645-amd-a8-4-cekirdek-8gb-ram-320gb-hdd-14-inch-P216279241 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Grego said: reyou said: hmm eve desktop atip remote da yapabilirsin. o zaman daha performansli pc icin, daha dandik laptop dusunebilirsin. ben oyle yapiyorum artik, hatta kendi laptop'im bile yok. mac var kenarda duran, ondan direk benim windoza remote, bayada performansli calisiyo. remote u neyle yapıyorsun? https://itunes.apple.com/us/app/microsoft-remote-desktop-8-0/id715768417?mt=12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar