razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Benim gibi Industry Giant II manyakları varsa uzun zaman sonra heyecan verebilecek bir potansiyel var burada. Şu an geliştirilme aşamasında ve Steam üzerinden erken erişime bile açılmadı ama son çıkan Alpha v4.1 sürümü ile kendi sitesinden alarak oynayabiliyorsunuz. Project Automata olarak başlamıştı zaten moddb sayfasında sanırım. Eski tycoon ve biz sim oyunlarında olmayan modern özellikler falan ekleniyor, regional ayrımlar ve imar izni vs şeklinde. Bence bu türün en babası industry giant 2 idi ama yeterince modern olmaması ve hayvanlar gibi tüketmiş olmam yüzünden hala yüklü olmasına rağmen pek açmak istemiyorum. bunun çok eski sürümünü ücretsiz denemiştim ve dediğim gibi potansiyeli fena değil. https://dapperpenguinstudios.itch.io/rise-of-industry https://www.youtube.com/watch?v=ipSr__JcRDo bilmeyenler için de özet geçecek olursam dev bir haritada lojistiklerinden ham madde toplamasına, marketler üzerinden pazarlayıp satmasına, araç maintenancelarına fabrikalar ile üretim zincirine pek çok olaya hakim olarak küçük başlayıp dev bir şirkete giden bir iş yönetim simülasyonu. e haliyle kapsadığı için aynı zamanda da taşımacılık tycoon'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 salamadıalr bi steam'de sunuda indirimli alsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 bende denemistim bi kac ay once ucretsiz surum ama o zaman ki content yetersiz gelmisti normal olarak. son duruma bakmak lazım tekrar, benımde bekledıgım oyunlardan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 hype hype hype. uzun suredir bekliyorum bunu. crowdfunding denediler, patladi. bir sure limbo'da kaldi. simdi once gelistirip sonra pazarlama yontemiyle deniyorlar :P umarim baslangicta ilgi toplar, iyi satar da developmenta devam edebilirler. trello'ya gore aksilik olmazsa subat'da steam'de EA baslayacak. herhalde bir sene content fakiri olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Trello da aksikik olmayan bir proje görmedim daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 IG2 dediniz, aklımı aldınız :p Hadi Steam beybi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 9 subatta Early Access: http://store.steampowered.com/app/671440/Rise_of_Industry/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 aaawww yisss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 umarım içerik eklerler, ben aldım hala yetersiz içerik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 acilmis early access Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 campaign'de amac ne anlamadim. girdim gorev morev vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 para kazanmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 para gorevi bile gormedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Capitalism II benzeri bi oyun daha gelse keşke 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 tam gelir-gider dengesini oturturken batıyorum hep. ürünler nereye gidecek kim alacak belli olmadığı için ulaşım giderlerinden gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 deneyen ve denemeyen son halini bir denesin oyunun başında ucuz kredi bulmak önemli, bunun içinde kasaba/şehir ile aranın iyi olması lazım onun için ise ticaret geçmişin olması lazım onun için ise ucuz kurulumu ve yürütmesi olan mesela tarım ürünleri işine girmen lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar