eregorn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 edit: aynı posttan iki tane atmayı nasıl başardım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Esh said: hakliyken haksiz duruma dusurdunuz lan adami Bilerek hakli degildir ya, 2 dk'ligina denk gelmistir. Baya sikintili cunku yazip cizdigi seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 yok lan gorrdum ben boyle adami topluca ayar ettirdiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Icini doktu diyelim biz ona. Baya baya benim inandigim hakli gerisi haksiz diyo iste tum konu boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 akillar pazara cikmis herkes kendi aklini almis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 sort giydigi icin sozle taciz edilen kadina karakoldaki memurun, "cogu kadini sozle taciz ediyolar, sen niye rahatsiz oldun da sikayet ediyorsun?" demesi gibi bir sey sizin savundugunuz durum. rave gayet hakli, hakarete ugrayan kisinin ne dedigi onemli, baskasinin bu hakareti nasil degerlendirdigi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Hakarete ugrayan kisi dedigin? Hakaret nerede? Taciz nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 neden banlandi diye baktim baktim hala kafam basmadi. 'noldu lan fasolar' dedi diye mi yoksa di ile 'penis boyu' yaristirdi diye mi ? neyse kulaklara kupe oldu artik title'i gorunce tartismamak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 penisi kucuk oldugu icin banlandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Lancelion said: neden banlandi diye baktim baktim hala kafam basmadi. 'noldu lan fasolar' dedi diye mi yoksa di ile 'penis boyu' yaristirdi diye mi ? neyse kulaklara kupe oldu artik title'i gorunce tartismamak sdf Nasil yani? Forumda tartisirken diger uyelerle anlasamayinca `noldu lan fasolar` diye girmek normal mi? Ilgincmis. Uslubundan dolayi uctu. Sevmeli falan mesajini sildim, sonra `kardes` ve `penis` boyu geldi, en son `noldu lan fasolar`. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 monkey yazıyor diye ırkçı diyen maldır lafı da senden çıktı. adama tartışmayı bilmiyorsun falan derken 2 kere düşünmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 tamam abi sen oyle diyorsan oyledir simdi biz de banlanmayalim durduk yere baskici rejimde yasamayi biliyoruz biz kaliriz hayatta bi sekil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 µh said: monkey yazıyor diye ırkçı diyen maldır lafı da senden çıktı. adama tartışmayı bilmiyorsun falan derken 2 kere düşünmen lazım. Konunu ilk mesajindaki twit'i okuyunca o gecti aklimdan, o twit'e istinaden yazdim ama yazmasam daha iyiydi tabi. Diger turlu konuyu okuyan da okumayan da gelip herseyi es gecip buradan giydirmeye calisiyor iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Lancelion said: tamam abi sen oyle diyorsan oyledir simdi biz de banlanmayalim durduk yere baskici rejimde yasamayi biliyoruz biz kaliriz hayatta bi sekil Hah. Aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 okumaya üşendim ama di kesin haksızdır ya, başarır yani dksm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 pattisliborek said: Koskoca firmalar nasıl böyle malca şeyler yapabiliyor ya. pr dove nivea falan yapiyo surekli kimseninde boykot ettigi yok zaten phin intended ve cok fazla irkci executive var hoslarina bile gidiyo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 rave zencinin hakkini zenciden cok savunmus sdfsdf yalniz abi bu her seye bir kulp bulup offended olmanin iyice suyu cikti. sjw aptallari sagolsun herkes special snowflake anasini satayim. zamaninda zencilere neler yapilmis, hatta halen zenci populasyonunun egitimsizlik, suc, uyusturucu, siddet gibi cok derin sorunlari var. Ama konu olan sey bi kiyafet firmasinin reklam cekiminde cocuga neden maymun yazan tisort giydirildi. Bu kadar sig ve gerizekali oldukca insanlar hicbir sorun cozulmeyecek. Bu kafayla zenciler hapishaneleri doldurmaya devam eder daha uzun yillar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 vay be vizyon elemental :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 imam osurunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 you ban or you die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 µh said: imam osurunca Imam-cemaat iliskisi yok burada. Bunu konuya yedirmeye calisan, empoze etmeye tek kisi sensin su anda. Neden yapiyor oldugun muamma ama iyi niyetli gorunmuyor benim tarafimdan bakinca cunku hakaret etmek ya da argo konusmak, atilan kisinin uslubuyla konusmak genel tavrim degil. Forum kullanicisina hakaret etmek de oyle ama diyorum ya, isine geleni okuyor, ya da hic okumadan, daha onceki bilenmisliklerinizle gelip saldirmayi seciyorsunuz. Hani ilk yapisin degil sunu, belli ki son da olmayacak, alakali alakasiz her yerde `ben bu kisiyee uyuzum` kafasi yasamaya devam edeceksin gibi. Yaptigini `ben bu kisiyee uyuzum` kafasi olarak degerlendiriyorum cunku tartismak ya da ayni fikirde olmamak degil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Yeni türkiye formu olalim bir tane imam hatipli transfer edelim banları o versin. İmam hatiplileri her alanda görmek isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Irkcılık maymun yazısı bulunan bir tshirt u giyen bir zenci cocugu gorunce insanların "normal"den farklı hic bir sey dusunmemesiyle sona erecek. Resmin kaldırılmasıyla, fotografı cekerken cocugun rengini tshirtle sıkıntı cıkartmasını dusunup dusunmemekle degil. Yine sadece kelimelere ve en yuzeysel olana takılıp tatava sov yapılmıs sosyal medyada. Cok alakalı degil ama ırkclılık gibi konular acılınca, son olaylardan sonra cok sevilmeyen bir adam haline gelse de, louis c.k. in su videoları geliyor aklıma [video]http://youtu.be/yzh7RtIJKZk?t=58s?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Remus said: Yeni türkiye formu olalim bir tane imam hatipli transfer edelim banları o versin. İmam hatiplileri her alanda görmek isteriz. ben varım, yardımcı olayım. 2002 mezunuyum. tayyip <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar