Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interface hakkında...

n3mrut

Öne çıkan mesajlar

said:
Absolut, 09 Şubat 2005 14:49 tarihinde demiş ki:
oke hemen bi çirkinlik yapıp bulduklarımı doldurayım bakalım ne çıkacak oyun açıldığı gün karşıma :)

barlardan ekranı göremeyebilirsin =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz zahmetli ama uğraşmak isteyenler için bolcana tuş.

FlexBar
said:
At its heart FlexBar provides 96 extra buttons that you can hide/show independently, move where ever you want and lock into place. With grouping, auto arrangement of buttons in a group and and a variety of appearance specific commands, you can make your buttons look anyway you like.

Flexbar Help and How To's

Flexbar Configs[signature][hline]pff
Kritiğiniz bol olsun
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Disappear, 09 Şubat 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
Cosmos bu i$lerin cogunu yapabiliyor
neredeyse 10 satir bar ekleyebiliyor [her ne kadar eklesede transparan yapsanizda bu ekrani kapliyor]
sag ve solda birer bar yapiyor dikeysel olarak
ekranin ustune zaman gostergesi koyuyor bunda detaylar yaziyor ustune gelirseniz ne kadar yol kat etttiniz ne kadar para kazandiniz saat basina gibi
quick loot var ama pek cozemedim mesela yaratigi lootladiniz ceset bosaldiysa otomatik kapaniyor ceset
kullanicilarin isimlerindeki taglari ekleyip kaldirabiliyorsunuz
buyulerin zamanlarini isimlerini yazabiliyorsunuz
buyuk mapte kordinatlari gorebiliyorsunuz
Benim aradiklarim ise
ekranin uzerinde cosmosda kordinat nasil yazar X:22 Y:33 gibi birde chat ekranini nasil ta$irim ? bunlar hakkinda yardimci olabilecek varsa sevinirim

/tloc yazıp acabiliyordun onu yanlıs hatırlamıyorsam
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 09 Şubat 2005 14:34 tarihinde demiş ki:
http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=setandget&tp=201791&poll_id=0&category_id=19&warned=y

Yönetir.
Gördüğüm en harika hunter interface, direk bunu kullanıcam

Gereken add on lar

AllInOneInventory
AlphaMap
Auto_Leet
bc_TrackingMenu
BibDragBags
BibToolbars
Calculator
TelosClock
CombatStats
Cosmosschedule
CT_Tickmod
DynamicData
EasyMail
EverPVP
HunterBar_FeedButton
HunterBar_PetButtons
ItemBuff
LevelReveal
LootLink
LootLink.nonpatch
Mapnotes
MozzFullWorldMap
Nurfed_General
Nurfed_Lock
PartyComm
PartyPets
TrackerAssist

Hepsini tamamladım bunların
birçoğunu tek olarak http://www.curse-gaming.com/ da buldum.
Diğerlerini ise yine bu adreste bulduğu ui lerin içinden ayıkladım.

Güzel oldu oh =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 09 Şubat 2005 15:51 tarihinde demiş ki:
Olacağını tahmin mi ediyorsun yoksa bir şekilde yaptığını görebilme şansın var mı?

Adamın bunlar bunlar ile bu oluyor diyen yazısını buldum hunter forumlarındaki.
Hayran oldum sonuca, hemen onları buldum =)
Tahmin ediyorum tabi, ama ss var adamın =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
Sosyal ağlarda paylaş

bende uzun süre cosmos kullandım. genelde sade arayüz sevdiğim sadece 7-8 addon açıktı (sadece diyorum çünkü cosmos'ta nerdeyse 50 tane falan addon var).

yukardaki resim dediğim gibi cosmos'un basit bir hali. ama sevmediğim bir iki özelliği var. altta sağdaki menü tuşları. hiç birini kullanmadığım halde boş yere işgal ediyor orayı. o menü tuşları ordan çekilse combat log'u oraya taşıyabilirim ekrandan yer tasarruf ederim diye düşündüm ve sonra cosmos'u silmeden üstüne gypsy modun bir kaç özelliğini karıştırdım.

böyle oldu:

değişiklikler ne oldu: alttaki bar görüntüsü iyice sadeleşti. menü tamamen yok oldu (isteğe bağlı olarak ayrı bir yere yerleştirebiliyor ama hepsinin kısayolları varken hiç gerek yok bence). lagmeter sağ üste minimap'in yanına geldi, experience bar ise tamamen kaldırıldı, onun yerine xp sol üstte karakter barında yazıyor.

dediğim gibi menüde sağda boşalan yere combat logu sıkıştırdım. bu arada bilmeyenlere bir tip:

general chat penceresi, combat log ya da sonradan açtığınız herhangi bir chat penceresi kitli değilken kenarlarından tutup şekillendirilebiliyor. yani boyunu istediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz. ben uzun süre bilmiyordum, hani bilmeyenler varsa öğrensin. kilidi açıp kapamak için ise mouse'u pencerenin üstünde gezdirin, pencerenin rengi koyulaşacak ve pencere ismi gözükecek. pencerenin ismine gelince isim sarı olarak gözükecek, sağ tıklayıp lock/unlock window'a basın, bu kadar.

böylece ekranda büyük yer kaplayan char penceresi ve combat log küçülmüş oldu, daha güzel oldu gibi. ama gypsy mod'un sol üstteki karakter health'ini gösteren barını hiç sevmiyorum. partideki health'leri yazı ile göstermesini de sevmiyorum. bunlar kapatılabiliyor, ama menüden xp barı tamamen kalktığı için ve xp de o ekranda gösterdiği için o ekranı kaldırmak pek de iyi olmuyor. xp görmek istediğinizde ayarlara gidip barı eski haline getiripi xp'ye bakıp tekrar düzeltmeniz gerekiyor. ayrıca minimap'in altındaki cosmos ve gypsy mod tuşları çakışıyor ve kötü gözüküyor.

sanırım retail'de ilk yukarda koyduğum şekilde kullanacağım. orjinale daha yakın ve daha sade, daha az mod var.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu

[Bu mesaj Mirage tarafından 09 Şubat 2005 17:59 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Ya addon uygunluğunu kontrol et i kapatmama rağmen hata veriyor loading de
cosmos yükledim şimdi, napıcam?[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...