Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 etkinlik şu: http://www.biletix.com/etkinlik/ULDF2/ISTANBUL/tr 22:30 Kadıköy Sahne işim çıktıgı için gidemiyorum, 45e falana geliyor biletixten alınca 40a bırakayım işte uyarsa pm pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Aynı gün yanıp değeri 0 olacak bir bilet için iddialı bir fiyat :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 39,50 diyor, ben mi yanlışım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 sitede hizmet bedeli var 4-5 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 sipeyskeyk said: Aynı gün yanıp değeri 0 olacak bir bilet için iddialı bir fiyat :)) Yani şunu ben de yazacaktım da amaaan dedim vazcaydım Ama harbi saçmalık 6 7 saat sonraki konsere kim 5 lira kar etmek için seninle buluşup bileti alıp konsere gitmeye kassın. Alır biletixten gider. 20 liraya satsa hadi neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 40 olesine yazdim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 yani diyorum ki gidemicem ilgilenen yazsın üç beş çok onemli degil tabiki onemli olan bilet yazık çöpe gitmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 sabonis said: sipeyskeyk said: Aynı gün yanıp değeri 0 olacak bir bilet için iddialı bir fiyat :)) Yani şunu ben de yazacaktım da amaaan dedim vazcaydım Ama harbi saçmalık 6 7 saat sonraki konsere kim 5 lira kar etmek için seninle buluşup bileti alıp konsere gitmeye kassın. Alır biletixten gider. 20 liraya satsa hadi neyse. buluşmaya gerek yok ki sms atacam ref code'lu. bilet o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 İsi gucu erteledim gittim konsere lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 iyi yapmışsın, eğlendiysen hele bi de. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar