sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Selams, kışlık koşu şeyleri lazım ceket vs, hangi marka alayım? Underarmour baktım da pahalı ya ne gerek var. Kullanan ve kullandığı ürünlerden memnun olanlar please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 decathlon hepsini kullandım hepsinden memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 yine mi koşmaya başladın? underarmour un taytlarından al üstüne şort ve rüzgarlık çek geç işte işini görüyor. underarmour için boynere bakabilirsin. mağazasından ucuza bulabiliyorsun (muhtemelen ua mağazasında yeni seri ürünken boynerde eski seri gibi birşey olduğundan). hala pahalı diyorsan interspora gidip bakabilirsin. decathlon da olur evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Llama said: decathlon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 uo esofman alti parasina ayakkab dahil takim kurarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 @Ozan Başlıyorum, mal mal oturuyorum çünkü altı aydır. Bisiklet de çürüyor. Koşu-bisiklet karışık bir program yapacağım. Sonraki step sigara ile savaş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 elektronige geccen bitecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Decathlon (tu) Şöyle bi AVM kadar büyük bi Decathlon açsalar, 3 gün 3 gece dolaşsam, bayılıyorum abi yaz kış harika şeyler oluyor dfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Decathlon ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Her şeyi decathlondan alayım, üst ceketi UA alayım, ŞEKİL OLSUN :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 haşortmanın yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=YRv_249nGt4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Haşortmanım yok koşu şortum var, tayt alıp tayt üzeri şort yapıcam üşütmez herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 eşim şundan almış bana, evde pijama vs niyetine giyeyim diye. Tayt gibi yapışıyor baldıra falan, koşuya mı başlasam acaba sdfgsdfgh https://www.kartalyuvasi.com.tr/urunler/erkek/kampantrenman-urunleri/tek-alt/adidas-bjk-esofman-alt-bk0348/65713/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 O yapışmıyordur da, kıçı kırık eşofman altı 175 TL olduğu için sana bi daralma geliyordur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 short, tshort yeterli, ısınıyosun zaten deli gibi 5 dk sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Bu havada evet ama 3-4 derecede olmaz yeterli. Belki koşarken hissetmezsin ama vücut üşür yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Abi şundan alcam galiba maskesi ve kapişonu var çok hoş duruyor :) https://www.underarmour.com.tr/tr-tr/erkek-coldgear-reactor-koşu-balaklava/1298837.html?dwvar_1298837_color=001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Geri dönüş :D https://i.hizliresim.com/WGBPN8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar