tssot Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Baggio said: Açıldı Cumartesi günü, dün gittim. Mağaza beklediğimden biraz ufak, hele serbest parça bölümü epey zayıf, ama fiyatlar çok güzel, çalışanlar çok ilgili. VIP programı 2-3 haftaya anca hizmete girecekmiş ama şu an aldıklarınızı da GSM üzerinden kaydedip oraya işleyeceklermiş. forumlarda pahalı ve zayıf bulduklarını yazmış bazı arkadaşlar. Tabi herkesin bakışı farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 nereye açıldı hilltown mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 16 Nisan doğum günüm, arkadaşlardan Lego istedim dsfsf. Tier 1 ve Tier 2 için Lego Star Wars setlerinden lazım olanları sıraladım, dedim ya 2 tane Tier 1 ya 1 tane Tier 2 isterim. 7 - 8 tane Lego set'i gelecek 1 aya ohhhğğğ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 -Deno- said: 16 Nisan doğum günüm, arkadaşlardan Lego istedim dsfsf. Tier 1 ve Tier 2 için Lego Star Wars setlerinden lazım olanları sıraladım, dedim ya 2 tane Tier 1 ya 1 tane Tier 2 isterim. 7 - 8 tane Lego set'i gelecek 1 aya ohhhğğğ. Arkadaşlıkları fena pahalıya patlamış la amanın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 şu devirde star warsa verilen para biraz sokağa atılıyor be kardeşim. sırf lisans parası diye 1/2 parça alınıyor, setler kof hep. bir lego kendine bir lego disneye alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Fin said: nereye açıldı hilltown mu suna bi cevap verin gidenler asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 goldbären said: şu devirde star warsa verilen para biraz sokağa atılıyor be kardeşim. sırf lisans parası diye 1/2 parça alınıyor, setler kof hep. bir lego kendine bir lego disneye alıyorsun. oooo legonun üstadı geldi. Abi sana dibine kadar katılıyorum hele 1500-3500 arası çekilen fiyatları gördükçe yuh sayın seyirciler diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 kanyona açılmış işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 TR lugda giden yorumlarını yazmış. Memnun olanlarda var olmayanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar