tssot Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Baggio said: Açıldı Cumartesi günü, dün gittim. Mağaza beklediğimden biraz ufak, hele serbest parça bölümü epey zayıf, ama fiyatlar çok güzel, çalışanlar çok ilgili. VIP programı 2-3 haftaya anca hizmete girecekmiş ama şu an aldıklarınızı da GSM üzerinden kaydedip oraya işleyeceklermiş. forumlarda pahalı ve zayıf bulduklarını yazmış bazı arkadaşlar. Tabi herkesin bakışı farklı.
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 16 Nisan doğum günüm, arkadaşlardan Lego istedim dsfsf. Tier 1 ve Tier 2 için Lego Star Wars setlerinden lazım olanları sıraladım, dedim ya 2 tane Tier 1 ya 1 tane Tier 2 isterim. 7 - 8 tane Lego set'i gelecek 1 aya ohhhğğğ.
tssot Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 -Deno- said: 16 Nisan doğum günüm, arkadaşlardan Lego istedim dsfsf. Tier 1 ve Tier 2 için Lego Star Wars setlerinden lazım olanları sıraladım, dedim ya 2 tane Tier 1 ya 1 tane Tier 2 isterim. 7 - 8 tane Lego set'i gelecek 1 aya ohhhğğğ. Arkadaşlıkları fena pahalıya patlamış la amanın :)
goldbären Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 şu devirde star warsa verilen para biraz sokağa atılıyor be kardeşim. sırf lisans parası diye 1/2 parça alınıyor, setler kof hep. bir lego kendine bir lego disneye alıyorsun.
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Fin said: nereye açıldı hilltown mu suna bi cevap verin gidenler asdfds
tssot Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 goldbären said: şu devirde star warsa verilen para biraz sokağa atılıyor be kardeşim. sırf lisans parası diye 1/2 parça alınıyor, setler kof hep. bir lego kendine bir lego disneye alıyorsun. oooo legonun üstadı geldi. Abi sana dibine kadar katılıyorum hele 1500-3500 arası çekilen fiyatları gördükçe yuh sayın seyirciler diyorum.
tssot Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 TR lugda giden yorumlarını yazmış. Memnun olanlarda var olmayanlarda.
Öne çıkan mesajlar