Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Abi bu ne Hunter olcaktım vaz geçtim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 lvl 60 Mage vs lvl 60 Shaman'a karşı Movie olsaydı keşke :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bi movie ile oynadığın chardan vazgeçeksen 2 gün sonra bayarsın ben niye bunlar yapamıyorum diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Movie iyiymiş bayağıda dikkat ettiyseniz çoğunlukla kendi lvlından düşük ve eziq adamları kesiyo. adam bi teleort oluyo millet aval aval bakıyo hehehehe[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hernedense movıe deki 10 adamın 9 60 nerde ezıklerı kesıyor abi nerdeyse hepsı 60 adam lvl40 dalıp ne yapsın zaman kaybı[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Belkide ben yanlış görmüşümdür şimdi açıp izliyecem tekrar[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 1 tane yeşil lvl var oda sanırım 52-53 diğerleri hep 59-60 birde adam çok agresif oynuyor kolay target olmuyor[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 http://www.thottbot.com/?profile=Otherguy.Illidan Way Way Way bakın 7. sırada Hunter var sanırım fazla exik deil yani, sabahki US huntercilere Allah Yetenek versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hehe adamın kestiği bütün adamlar 58 ve yukarısı 60 lar var bir sürü hadi bi kaçı gimp herkes mi gimp yani?adam iyi oynuyor sezarın hakkı sezara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Sin_Of_Mafia, 10 Şubat 2005 19:04 tarihinde demiş ki: lvl 60 Mage vs lvl 60 Shaman'a karşı Movie olsaydı keşke :D sen overpower olmak için oynuyorsan üzülürsün ama, bu oyun boyunca dengeler sürekli değişecek. Ne istiyorsan onu oynat[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 LoL anladık konuşmayın bi hata yaptık diye 1 kişinin cevap vermesi yeter. Ben o 59 ları 56 diye gördüm naapayım adamın oynayışınada diyecek sözüm yok tabiki. ama ben bu adamı keserim :P *kaçar*[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Dikkat ettiyseniz genelde paladinleri kesmiş :)[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Karşısındakiler de aşırı çakma adamlar be. Hepsini izlemedim daha ama ilk 3-4 tanesi öyle geldi bana.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Penthesilea, 10 Şubat 2005 19:50 tarihinde demiş ki: said: Sin_Of_Mafia, 10 Şubat 2005 19:04 tarihinde demiş ki: lvl 60 Mage vs lvl 60 Shaman'a karşı Movie olsaydı keşke :D sen overpower olmak için oynuyorsan üzülürsün ama, bu oyun boyunca dengeler sürekli değişecek. Ne istiyorsan onu oynat penth %1000 katılıyorum sana herkeste bir über olma merakı millet zevk alacağına über olmak için istemediği class ı oynayacak nerdeyse ki hala kimse anlamadı kaç kere söyledim bu oyunda herkesi öldüren über pwner bir class yok diye daha öncede söyledim lvl53 warrior 58 warrior'u alıyor,47 rogue 52 rogue'u aliyor şimdi ne açmalı o zaman? [Bu mesaj Bloodscalp tarafından 10 Şubat 2005 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Bloodscalp, 10 Şubat 2005 19:55 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 10 Şubat 2005 19:50 tarihinde demiş ki: said: Sin_Of_Mafia, 10 Şubat 2005 19:04 tarihinde demiş ki: lvl 60 Mage vs lvl 60 Shaman'a karşı Movie olsaydı keşke :D sen overpower olmak için oynuyorsan üzülürsün ama, bu oyun boyunca dengeler sürekli değişecek. Ne istiyorsan onu oynat penth %1000 katılıyorum sana herkeste bir über olma merakı millet zevk alacağına über olmak için istemediği class ı oynayacak nerdeyse ki hala kimse anlamadı kaç kere söyledim bu oyunda herkesi öldüren über pwner bir class yok diye daha öncede söyledim lvl53 warrior 58 warrior'u alıyor,47 rogue 52 rogue'u aliyor şimdi ne açmalı o zaman? [Bu mesaj Bloodscalp tarafından 10 Şubat 2005 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] Bende Shaman herkezi yener demedim... yani diyecek şey bulamıyorum, bide Mage le Shamanın video'sunu görelim dedim okadar ! ama ne hikmetse sanki ben En iyi class var demişim...pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 iste paticikten uzaklastırılması gerekenler bu tipler[signature][hline]Eğer bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluyorsa orada güneş batıyor demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oradaburada Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Walla arkadaşlar bence çok saçma bir movie mage in karşısında bulunan adamlar ya çok aptal ya oynamayi bilmiyorlar yada bu movie bilerek çekilen bir movie... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulubeg Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 evet katılıyorum, kestiği, adamların %90 ı deli noob, adamlar arrow key lerle oynayama çalışıyorlar, adamda etraflarında dönerek çok kolay hedeflerinden çıkıyor, pek bu tür oynamam çünkü herkezi kendim gibi sanırım ama böyle oynamak lazım aslında. sadece adam gibi adam shadow priest vardı bitane onunla baya uğraştı, son anda 2 crit geldi de indi. bide adam deli int ve stamina kasmış zaten 1k lık atının olmasından belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 4:24'üncü dakikada 666 vuruyo adam hehe bendede olmuştı hatta bana 6 6 6 vurmuşlardı =P Bu arada adamın sağ barda 7 tane bilmemne sand var ama ona basıyo basıyo yine 7 kalıyo ! bi bakın isterseniz [Bu mesaj Sin_Of_Mafia tarafından 10 Şubat 2005 21:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Ulubeg, 10 Şubat 2005 21:10 tarihinde demiş ki: adamlar arrow key lerle oynayama çalışıyorlar yürürken kullandığımız arrow keyler mi? sanal gerçeklik eldivenleri felan mı çıktı benim ahberim yok?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mouse ile skilleri kullanip yön tuşları(arrow keys) ilede ileri geri ve spin(kendi etrafinda) kastediyorlar heralde. "AWSD" +"Mouse" yön ve bilimum tuşlarda skill için bindlemek diğer alternatif.(ki böyle yapıoruz zaten)[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Nerden anladın ok tuşları ile oynadığını be? :)[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulubeg Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 adamlar etraflarında mevlana gibi dönüyorlarda ondan, mouse ile skill lere basan + arrow keyleri kullananlar varsa wasd öğrensinler bence bir an önce. CS yi arrow keyle oynamak gibi bişi bu yaw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ulan flashgete koyim pause yaptım resume dedim baştan başladı izleyemicem ben bu gidişle movieyi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ordakı herkesın noob oldugunu sanmıyorumkı adam gayet pro derecede oynuyor + ordakı adamların cogu 60 hadı 1-2 tane noob cıkarda bre hepsimi noob adam gayet agresif oynayıp kolay target olmuyor senınde etrafında böle paso hoplayan zıplayan bir adam olsa sende bot gibi dönerdin yani öle yazıyorsunuzkı tr dekı pro-gamer potansiyeli süper dicem :) yok logitech filanda kullanalım adam gayet güzel oynuyor[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar