Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fire Mage movie

Solomnus

Öne çıkan mesajlar

said:
Sin_Of_Mafia, 10 Şubat 2005 19:04 tarihinde demiş ki:
lvl 60 Mage vs lvl 60 Shaman'a karşı Movie olsaydı keşke :D

sen overpower olmak için oynuyorsan üzülürsün ama, bu oyun boyunca dengeler sürekli değişecek.
Ne istiyorsan onu oynat[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Sosyal ağlarda paylaş

LoL anladık konuşmayın bi hata yaptık diye 1 kişinin cevap vermesi yeter. Ben o 59 ları 56 diye gördüm naapayım adamın oynayışınada diyecek sözüm yok tabiki. ama ben bu adamı keserim :P

*kaçar*[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT
Sosyal ağlarda paylaş

Karşısındakiler de aşırı çakma adamlar be. Hepsini izlemedim daha ama ilk 3-4 tanesi öyle geldi bana.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 10 Şubat 2005 19:50 tarihinde demiş ki:
said:

sen overpower olmak için oynuyorsan üzülürsün ama, bu oyun boyunca dengeler sürekli değişecek.
Ne istiyorsan onu oynat

penth %1000 katılıyorum sana herkeste bir über olma merakı millet zevk alacağına über olmak için istemediği class ı oynayacak nerdeyse ki hala kimse anlamadı kaç kere söyledim bu oyunda herkesi öldüren über pwner bir class yok diye

daha öncede söyledim lvl53 warrior 58 warrior'u alıyor,47 rogue 52 rogue'u aliyor şimdi ne açmalı o zaman?

[Bu mesaj Bloodscalp tarafından 10 Şubat 2005 19:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bloodscalp, 10 Şubat 2005 19:55 tarihinde demiş ki:
said:
Penthesilea, 10 Şubat 2005 19:50 tarihinde demiş ki:
said:

Ne istiyorsan onu oynat

penth %1000 katılıyorum sana herkeste bir über olma merakı millet zevk alacağına über olmak için istemediği class ı oynayacak nerdeyse ki hala kimse anlamadı kaç kere söyledim bu oyunda herkesi öldüren über pwner bir class yok diye

daha öncede söyledim lvl53 warrior 58 warrior'u alıyor,47 rogue 52 rogue'u aliyor şimdi ne açmalı o zaman?

[Bu mesaj Bloodscalp tarafından 10 Şubat 2005 19:57 tarihinde değiştirilmiştir]

Bende Shaman herkezi yener demedim...
yani diyecek şey bulamıyorum, bide Mage le Shamanın video'sunu görelim dedim okadar ! ama ne hikmetse sanki ben En iyi class var demişim...pfff
Sosyal ağlarda paylaş

evet katılıyorum, kestiği, adamların %90 ı deli noob, adamlar arrow key lerle oynayama çalışıyorlar, adamda etraflarında dönerek çok kolay hedeflerinden çıkıyor, pek bu tür oynamam çünkü herkezi kendim gibi sanırım ama böyle oynamak lazım aslında.

sadece adam gibi adam shadow priest vardı bitane onunla baya uğraştı, son anda 2 crit geldi de indi.

bide adam deli int ve stamina kasmış zaten 1k lık atının olmasından belli.
Sosyal ağlarda paylaş

Mouse ile skilleri kullanip yön tuşları(arrow keys) ilede ileri geri ve spin(kendi etrafinda) kastediyorlar heralde.
"AWSD" +"Mouse" yön ve bilimum tuşlarda skill için bindlemek diğer alternatif.(ki böyle yapıoruz zaten)[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Sosyal ağlarda paylaş

ordakı herkesın noob oldugunu sanmıyorumkı adam gayet pro derecede oynuyor + ordakı adamların cogu 60 hadı 1-2 tane noob cıkarda bre hepsimi noob adam gayet agresif oynayıp kolay target olmuyor senınde etrafında böle paso hoplayan zıplayan bir adam olsa sende bot gibi dönerdin yani öle yazıyorsunuzkı tr dekı pro-gamer potansiyeli süper dicem :) yok logitech filanda kullanalım adam gayet güzel oynuyor[signature][hline]Retailde görüşürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...