Kazzuya_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 sizce hangi class daha iyi benim aklımda shaman vardı ama fire mage movie sini izledikden sonra mage süper gibi geldi çünkü fire mage movie de karşısına gelen rouge warior u filan rahatlıkla kesebiliyor sizce hangi class daha sağlam a benziyor düşüncelerinizi bekliyorum[signature][hline]türk işi action msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 mage ol. lvl 33 shamanim, pvpde roxxorz um. ama lvl 33 mage verseler degis tokus yapardim.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazzuya_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 mage rule diyorsun yani ;)[signature][hline]türk işi action msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 aynen öyle bende priest olan classımı degistirmeyi düsünüyorum biraz daha mage konusu acılırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazzuya_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 priest la actionmu atcan olm :D mage rls priestla anca ona buna heal at eheh[signature][hline]türk işi action msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 aynı bu konu şurda tartışılıyordu bakabilirsin: http://forum.paticik.com/view.php?id=114425[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ya ilu dur durduğun yerde senden başka kaç priest var bizi elin adamlarından heal istemeye mutaç etme :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazzuya_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 gene gaz oldum shamanmı açsam :)[signature][hline]türk işi action msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Kazzuya_, 12 Şubat 2005 03:54 tarihinde demiş ki: priest la actionmu atcan olm :D lvl 60dan sonra raid zorunlu hale geliyor onyxia gibi bosslara tek başına dalamassın e ek$1n yapıcaz diye warrior seçtik diyelim, shaman veya priest olmassa kim healliycek bizi? sonuçta takım çalışmasını da önemsemek lazım[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Ayrıca priest diyip geçmeyin caster classlara kök söktürüyor. Shadow a gitmiş birisi tabii ki yoksa öbürü garibim heal atar ancak kendine :=)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazzuya_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 dier başlıklara göz attım bazıları şey demiş shaman ın bir büyüsü var mage i deli gibi fızlatıyo hızını %50 kesiyo felan undead mage açınca shamanla karşılaşmıcamki zaten :)[signature][hline]türk işi action msn : [email protected] [Bu mesaj Kazzuya_ tarafından 12 Şubat 2005 04:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mage'de Shamanın 50% hızını yavaşlatıyo merak etme...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar