Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

shaman mı mage mi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sizce hangi class daha iyi benim aklımda shaman vardı ama fire mage movie sini izledikden sonra mage süper gibi geldi çünkü fire mage movie de karşısına gelen rouge warior u filan rahatlıkla kesebiliyor sizce hangi class daha sağlam a benziyor düşüncelerinizi bekliyorum[signature][hline]türk işi action
msn : [email protected]
Mesaj tarihi:
mage ol. lvl 33 shamanim, pvpde roxxorz um. ama lvl 33 mage verseler degis tokus yapardim.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki:
yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.

Mesaj tarihi:
ya ilu dur durduğun yerde senden başka kaç priest var bizi elin adamlarından heal istemeye mutaç etme :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Mesaj tarihi:
said:
Kazzuya_, 12 Şubat 2005 03:54 tarihinde demiş ki:
priest la actionmu atcan olm :D

lvl 60dan sonra raid zorunlu hale geliyor
onyxia gibi bosslara tek başına dalamassın
e ek$1n yapıcaz diye warrior seçtik diyelim, shaman veya priest olmassa kim healliycek bizi?
sonuçta takım çalışmasını da önemsemek lazım[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Ayrıca priest diyip geçmeyin caster classlara kök söktürüyor. Shadow a gitmiş birisi tabii ki yoksa öbürü garibim heal atar ancak kendine :=)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Mesaj tarihi:
dier başlıklara göz attım bazıları şey demiş shaman ın bir büyüsü var mage i deli gibi fızlatıyo hızını %50 kesiyo felan undead mage açınca shamanla karşılaşmıcamki zaten :)[signature][hline]türk işi action
msn : [email protected]

[Bu mesaj Kazzuya_ tarafından 12 Şubat 2005 04:26 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...