PinkTelya Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Gunaydın... Stajyer ehliyet hakkında bi konuda bilgi almak istiorum. Ehliyet kursuna ne kadar süre gidilecek? Kurstan sonra 2 yıl stajyer sayılıoruz ama ehliyet kursu süresini 6 ay die duydum. Lütfen bunun doğru olmadığını soyleyin bana :([signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 doğru[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 bide 1000 euro yamı ne çıkıomuş fiyatı her önüne gelen almasın dıe ayrıca lise mezunu olmak şart[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 18ine girecek olanlar henuz girmeyenler yani araliktan sonra girecek olanlar onceden basvurabiliyorlar sinava doldurduklarinda giriyorlar basvuranlar stajdan kurtuluyor sanirim oyle birsey okumustum gencler yirttiniz[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 araliktan once basvurursan kurtuluyorsun bu arada bazi arkadaslar stajyerlik 16 yasinda basliyor 18 inde stajlerlik bitiyor zannediyorlar yok oyle birsey daha da b*ktan olaraktan 18 inde stajyerlik basliyor 20 sinde ehliyet aliyorsun ayrica stajyerlerin araba kullanmasi icinde yaninda ehliyetli birinin olmasi gerekiyormu bunun amaci trafikteki katliami onlemek ozellikle bazi 45 plakalilari :D ve bazi bayan suruculeri hic oyle bayan suruculer iyi kullaniyor demeyin yemezler arkadasimin annesi bi adama carpti adama platin taktilar!![signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 bu yeni yasa herkesi etkiliyor şuan ehliyetin olsa bile belli bi sene aralığında tekrar yeterlililk sınavına girmen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 beni kimse sokamaz tekrar sınava :) geçmişi etkilemez yeni çıkan yasalar genelde.. özel bi durummu acaba?[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Yok öyle tekrar sınava falan girme diye birşey.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 staj süresince ehliyetini normal ehliyet gibi kullanabilirsin yanında birinin olmasına gerek yok.sadece staj süresince hız,alkollü araba kullanma,kırmızı ışıkta geçme kurallarını 2 kereden fazla ihlal edersen ehliyetin iptal edilir ve tekrar kursa gidersin.onun dışında staj ehliyetini normal ehliyet gibi kullanabilirsin.[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 emin misin benim bildiim kadariyla yaninda birinin olmasi gerekiyordu cunku en cok bu maddeye sinir olmustum :D[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 yanında birisinin bulunması gerekliliğini bir türlü kendi mantık sınırlarım içerisine sığdıramadım.[signature][hline]Kenderleme, 15 Kasım 2004 12:42 tarihinde demiş ki: bu dolar kaç para lan 1455 diyo ntvmsnbc'de kafam girsin lan buna para lazım olduğu zaman düşüyo şerefsiz kahrolsun amerikan emperyalizmi ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: schaker777, 18 Kasım 2004 15:27 tarihinde demiş ki: emin misin benim bildiim kadariyla yaninda birinin olmasi gerekiyordu cunku en cok bu maddeye sinir olmustum :D evet eminim korkma o açıdan :D[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Olsun olsun hatta yanında ehliyetli biri olmadan trafige de cıkamasınlar. Çıkarlarsa da sonsuza dek ehliyetleri ellerinden alınsın. Alkollu yakalanırlarsa ya da 3 kere kırmızı ışık ihlali yaparlarsa da bir trilyon ceza 5 yıl hapis ömür boyu ehliyetten men de versinler. Ehliyet yaşı da 21 olsun. Ehliyet almak için de Trafikten bir kişiyle en az 100km yol yapılma zorunlulugu da getirilsin. Yetti artık milletin kamikazelikleri ve kural bilmezlikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Ohh,babalar gibi 1 ay sonra ehliyetimi alıcam :) Stajyer için korkmayın.O olay 1 Mart'tan evvel olmayacak.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ SlayerTR GameMaster | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 yauw ne fark eder benm 1 sene oldu ehlieti alalı 1 defa beni polis çevirmedi. Yani stajyer elietli biri dikkatli kullanırsa ve çevirme olan yerlerden geçmezse sorun olmaz ama stajyer eliet alanla az dalga geçilmez zuhahah 2 sene ne demek yauw felaket bşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 seni çevirmeliler asıl manyak herif. hatta sana 5 sene stajyer vermeliler :) plakan ezberimde olsa ben kendim ihbar edicem seni polise :)[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: ghaldszar, 18 Kasım 2004 15:48 tarihinde demiş ki: Olsun olsun hatta yanında ehliyetli biri olmadan trafige de cıkamasınlar. Çıkarlarsa da sonsuza dek ehliyetleri ellerinden alınsın. Alkollu yakalanırlarsa ya da 3 kere kırmızı ışık ihlali yaparlarsa da bir trilyon ceza 5 yıl hapis ömür boyu ehliyetten men de versinler. Ehliyet yaşı da 21 olsun. Ehliyet almak için de Trafikten bir kişiyle en az 100km yol yapılma zorunlulugu da getirilsin. Yetti artık milletin kamikazelikleri ve kural bilmezlikleri. edebiyat yapma lam :)[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 hönk?[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: BOccOB, 18 Kasım 2004 13:58 tarihinde demiş ki: kadının iyi kullananı çok iyi kötü kullananı da çok kötü kullanıyor... arası yok yani... ve iyi kullanan kadın bin taneden sadece 1 tanesi falandır buna katılmıyorum , ne bayan şöferler bilirim erkeklere taş çıkartan . Ayrıca erkek şöferler trfikte bayanları sıkıştırırsa kaza yapmalarıda gayet normal oluyor bayanların ....[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 oyle birsey yok kurs suresi biraz uzuyor 18 inde baslsayip 2 yil stajyersin hersey ayni 100 ceza puani doldurursan ehliyetin aliniyor[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: arcane, 18 Kasım 2004 19:32 tarihinde demiş ki: hönk? sanirim bu banaydi ghaldszar edebiyat bolumu editoruydu ya ordan şeetim[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 sanıyorum 40 veya 50 yaşına kadar 10 yılda bir bundan sonra da 5 yılda bir yeniden sınavları geçmen gerekiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: BOccOB, 18 Kasım 2004 20:18 tarihinde demiş ki: sen benim mesajımı tam okuduğundan emin misin de kaınların çok iyi kullananı var diyorsun sen demişsin iyi kullanan var diey ama genel olarak kötülemişsin , ben genellemenin yanlış olduğunu fala filan , off kıvıramadım kabul tam okumamışım ama genede genellemek iyi değil :lol:[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Crowley Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: tAKA, 18 Kasım 2004 12:43 tarihinde demiş ki: 18ine girecek olanlar henuz girmeyenler yani araliktan sonra girecek olanlar onceden basvurabiliyorlar sinava doldurduklarinda giriyorlar basvuranlar stajdan kurtuluyor sanirim oyle birsey okumustum gencler yirttiniz bende böyle biliyodum ama dün başvurmak için gittim çünkü 12 nisanda 18 oluyorum. daha önce başvuramazsın şimdi git 13 nisan da gel dediler[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Heyd eywalla laf sokmuşsun bana ama sen git biraz paralel park çalış zuhahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar