Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stajyer Ehliyet hk

PinkTelya

Öne çıkan mesajlar

Gunaydın...
Stajyer ehliyet hakkında bi konuda bilgi almak istiorum. Ehliyet kursuna ne kadar süre gidilecek? Kurstan sonra 2 yıl stajyer sayılıoruz ama ehliyet kursu süresini 6 ay die duydum. Lütfen bunun doğru olmadığını soyleyin bana :([signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!!
Sosyal ağlarda paylaş

bide 1000 euro yamı ne çıkıomuş fiyatı
her önüne gelen almasın dıe
ayrıca lise mezunu olmak şart[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction
Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc
You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction
Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction
Sosyal ağlarda paylaş

araliktan once basvurursan kurtuluyorsun

bu arada bazi arkadaslar stajyerlik 16 yasinda basliyor 18 inde stajlerlik bitiyor zannediyorlar
yok oyle birsey

daha da b*ktan olaraktan 18 inde stajyerlik basliyor 20 sinde ehliyet aliyorsun

ayrica stajyerlerin araba kullanmasi icinde yaninda ehliyetli birinin olmasi gerekiyormu

bunun amaci trafikteki katliami onlemek ozellikle bazi 45 plakalilari :D ve bazi bayan suruculeri

hic oyle bayan suruculer iyi kullaniyor demeyin yemezler arkadasimin annesi bi adama carpti adama platin taktilar!![signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Sosyal ağlarda paylaş

beni kimse sokamaz tekrar sınava :)

geçmişi etkilemez yeni çıkan yasalar genelde.. özel bi durummu acaba?[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

staj süresince ehliyetini normal ehliyet gibi kullanabilirsin yanında birinin olmasına gerek yok.sadece staj süresince hız,alkollü araba kullanma,kırmızı ışıkta geçme kurallarını 2 kereden fazla ihlal edersen ehliyetin iptal edilir ve tekrar kursa gidersin.onun dışında staj ehliyetini normal ehliyet gibi kullanabilirsin.[signature][hline]RareBee
Sosyal ağlarda paylaş

yanında birisinin bulunması gerekliliğini bir türlü kendi mantık sınırlarım içerisine sığdıramadım.[signature][hline]Kenderleme, 15 Kasım 2004 12:42 tarihinde demiş ki:
bu dolar kaç para lan 1455 diyo ntvmsnbc'de kafam girsin lan buna para lazım olduğu zaman düşüyo şerefsiz kahrolsun amerikan emperyalizmi ulan
Sosyal ağlarda paylaş

Olsun olsun hatta yanında ehliyetli biri olmadan trafige de cıkamasınlar. Çıkarlarsa da sonsuza dek ehliyetleri ellerinden alınsın. Alkollu yakalanırlarsa ya da 3 kere kırmızı ışık ihlali yaparlarsa da bir trilyon ceza 5 yıl hapis ömür boyu ehliyetten men de versinler. Ehliyet yaşı da 21 olsun. Ehliyet almak için de Trafikten bir kişiyle en az 100km yol yapılma zorunlulugu da getirilsin.
Yetti artık milletin kamikazelikleri ve kural bilmezlikleri.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ghaldszar, 18 Kasım 2004 15:48 tarihinde demiş ki:
Olsun olsun hatta yanında ehliyetli biri olmadan trafige de cıkamasınlar. Çıkarlarsa da sonsuza dek ehliyetleri ellerinden alınsın. Alkollu yakalanırlarsa ya da 3 kere kırmızı ışık ihlali yaparlarsa da bir trilyon ceza 5 yıl hapis ömür boyu ehliyetten men de versinler. Ehliyet yaşı da 21 olsun. Ehliyet almak için de Trafikten bir kişiyle en az 100km yol yapılma zorunlulugu da getirilsin.
Yetti artık milletin kamikazelikleri ve kural bilmezlikleri.

edebiyat yapma lam :)[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BOccOB, 18 Kasım 2004 13:58 tarihinde demiş ki:
kadının iyi kullananı çok iyi

kötü kullananı da çok kötü kullanıyor... arası yok yani...

ve iyi kullanan kadın bin taneden sadece 1 tanesi falandır
buna katılmıyorum , ne bayan şöferler bilirim erkeklere taş çıkartan . Ayrıca erkek şöferler trfikte bayanları sıkıştırırsa kaza yapmalarıda gayet normal oluyor bayanların ....[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BOccOB, 18 Kasım 2004 20:18 tarihinde demiş ki:
sen benim mesajımı tam okuduğundan emin misin de kaınların çok iyi kullananı var diyorsun
sen demişsin iyi kullanan var diey ama genel olarak kötülemişsin , ben genellemenin yanlış olduğunu fala filan , off kıvıramadım kabul tam okumamışım ama genede genellemek iyi değil :lol:[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tAKA, 18 Kasım 2004 12:43 tarihinde demiş ki:
18ine girecek olanlar henuz girmeyenler yani araliktan sonra girecek olanlar onceden basvurabiliyorlar sinava doldurduklarinda giriyorlar basvuranlar stajdan kurtuluyor sanirim oyle birsey okumustum gencler yirttiniz

bende böyle biliyodum ama dün başvurmak için gittim çünkü 12 nisanda 18 oluyorum. daha önce başvuramazsın şimdi git 13 nisan da gel dediler[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...