Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 cep telefonlarına yapılan oyunlar ilginç gözükse de, neredeyse hepsi bir yerden sonra "3 saat bekle yine gel ya da para öde" oyununa dönüyor. eskiden Gameboy'larda Super Mario Land 2 felan oynardık. istiyorum ki öyle eski oyunları telefona yükleyeyim, en azından düzgün bişiler oynamış olurum. tavsiye edeceğiniz oyunlar ve emülatörler varsa paylaşırsanız güzel olur. NES/SNES/GB/GBC/GBA/Mame felan artık ne olursa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Telefonda oynanmiyor maryo fln Basmali tus lazim Pokemon fln oynanir anca telefonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 ben yıllardır bomberman arıyorum telefona bulamadım bir türlü ailecek kasetli aterilerde oynardık eskiden. bir de japon futbol oyunu vardı. Lig sistemi ile ilk kez orada karşılaşmıştım. full japoncaydı ama. JEF United falan vardı takım olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 bomberman ayni isimle olmasa da otuz bin tane klonu vardir mutlaka. senko said: Telefonda oynanmiyor maryo fln Basmali tus lazim Pokemon fln oynanir anca telefonda basmali tus da olmuyor. vaktinde super mario world denemistim. emulasyonda hicbir sikintisi yoktu symbian 3 telefonda. fakat kontroller olmadi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 snes için 2 tavsiye -sword of mana serisi -chrono trigger genesis içinde sonic 2-3 ve sonrası / 1 o kadar iyi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar