Esh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Tarihi router olm bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 İşte hıyarın birinden aldım, müzelik aleti kakaladı. CthuLhu said: ben roketadamdan bişi aldım. üstünde ethernet girişi var onun da. bir bakalım işine yararsa veririm onu ucuza. ürün bu: http://www.engeniusnetworks.com/product/product.php?c=14&s=35&p=77 bak bakim işine yarıyor mu? Bu görür ama işimi di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Abi sen benim ilk soruma cevap ver once. Bu tarihi routerdan extendera kablo ile cikacaksan sikinti olmaz, ama wi fi uzerinden bridge zorlar bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Ben o tarihi routeri bridge olarak kullanacaktım. Benim mevcutta kullandığım uydunetin geçen sene verdiği netmaster CBW-383ZN modeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Esh said: Abi sen benim ilk soruma cevap ver once. Holy said: edit: Wi-Fi to Wi-Fi sonra kablo. bir de Holy said: İşte hıyarın birinden aldım, müzelik aleti kakaladı. ben kakalamadım çaldın resmen it sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Esh said: Abi sen benim ilk soruma cevap ver once. Bu tarihi routerdan extendera kablo ile cikacaksan sikinti olmaz, ama wi fi uzerinden bridge zorlar bakALDIN CEVABINI HADİ ÇÖZ ŞU İŞİ BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 repeater moduna alsan ikisinide çözüyor? şunu aldım ben geçen hb den baya ucuz ama birtane de priz eklemek lazım boşta yoksa yer tutuyor biraz istediğim yere koyamadım başka noktada braz eğrelti duruyor. Hb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 ooo bu 65miş. O zaman şu diğer arkadaşa 30 lira atsam yeter. Aynı işi görüyor zaten. İşte setup için baya basit deniyor direkt WPS tuşuna bas ikisinde de, bağlansın çatır çatır gibi bir anlatımı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 repeater modunda kullanacaksan önce ara yüzden bağlıyorsun (bunu hertürlü yapacaksın) önce ethernetle bağladım ben ayarlarını yaptım sonra yerine yerleştirdim çalışıyor ama öyle ikisinin de wps tuşuna bas görsün olayı pek düzgün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 benim vereceğimle o dark'ın arasında bi fark yok sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 olum bende var dur gönderiyim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar