Tim Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Sadece ucunu acik birakmasi degil de, repetetive geldi biraz. Ikinci sezonda da ayni seyleri yapicaklarmis ve hep ayni kisir dongude gidicekmis gibi. Bilemedim. Gelince gorucez heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 koi wa ameagari no you ni; nasıl bağlayacak sonunu merak ediyorum. güzel gidiyor aslında ama sonu dram mı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 no game no life: zero diye bişi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 movie o ama bizim kardeşlerle alakası yok ondan x yıl önce aynı dünyayı konu alıyor. izlemedim henüz çıktı mı ki onu da bilmiyorum aslında sadece haberini görmüştüm otaku da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 çıkmış, izledim hoşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Grancrest Senki;beklediğimden iyi çıktı. cesur davranıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Mahoutsukai no Yome bitti. Genel olarak çok güzeldi. Ama o kadar build up için zayıftı finali. Hala Titania'nın giriş müziğini açarım arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 hakata tonkatsu ramen de bitti, güzeldi baya ama lin chan ın erkek olmasına needen bu kadar kasmışlar? yap lini kadın geç işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Darling in the frankxx.. Trigger estet8gi ne kadar üstünse a-1 da o kadar yavan ve vasat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 darling sadece çocukluk hikayesinde kalsa daha iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 darling baya iyi ya ben hala gozler kavruk geziyom izlediğimden beri bugunku bolumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Dragonfire said: Grancrest Senki;beklediğimden iyi çıktı. cesur davranıyorlar. devam ediyor kendi konusuda yok burdan uplayayım. noluyor lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 watakonun intro baya iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 yanlış başlık onun için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar