Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gnomelar!

TOSA

Öne çıkan mesajlar

Worldof warcraft oyunu hakkaten harika bi oyun olmuş!
yani içeriğiyle sınıflarıyla eksikleriylede olsa çok güzel olmuş !
fakat nedense içimde kalan bi şyi sizlerle paylamak için kendımı tutamıyorum!
Gnomme lar!

neden bu denli gereği olmayan bir ırk ı bu oyuna dahil ederler bir turlu anlamıyorum!

Yararı yok zararı var!

oyuna medenıyet getırmenın ne anlamı var!
ayrıca tipleriyle sinirleri bozan bir özelliği var

keşke kimse gnom olmasada oyundan bizleri soğutmasalar!

dev gibi tauren yerden bitme bi gnoma yenılıyosa ınsana koyar bu ya...

NOT:
Tarzını düzel gel dediniz sayın yetkili bende elimden gelenin en iyisiyle yazdım !
umarım tarzım forumların ahlak kurallarına uygunluk saglıyodur...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 06 Şubat 2005 22:42 tarihinde demiş ki:
harika yapmışsın!
böyle daha iyi olmuş!
demin pvp 6'da bi lvl 57 gnome warrior vardi!
herkesi kesiyodu! demek kestiklerinden biri de sendin!

Teşekkürler beğendiğin için!!!

yo ben eu serverına sadece girip bi bakmıstım normalde us de oynuyodum 1 hafta oldu en son gırelı....
demek kestiklerinden biri de sendin derken nası bu kadar kesin konusabılıyosun ki!
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten dwarflara rogue koyma aklı nerden geldı anlamadım blizzard sormak lazım kütük gibi bir adam ve rogue yani taurenden rogue nasıl olurdu merak edıyorum hatta hatta dwarf priest oda güzel :)
Gnome konusu ise çok bomba şahsen ben horde olarak çok seviyorum komikler zaten insanlar gülsün die konmuş bir ırk [signature][hline]Server6-Lindo=>Troll Rogue

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 06 Şubat 2005 22:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silthanas, 06 Şubat 2005 22:44 tarihinde demiş ki:
malesef benim de uyuz oldugum bir irk..japonlarin te$hir oyuncaklarindan farklari yok, rengarenk giysiler, kisacik boylar, ince uyuz eden sesler..

bir de dwarflara kil oluyorum, zira dwarf rogue denen sacma sapan bir kavram war oyunda, senden benden hizli ko$uyor 250 kiloluk eleman..

Gözlerinden öperim arkadasım!
elini diline sağlık !

pokemona benziyen bi yaratıgı nası ırk yaparlar anlamıyorum
ve evet cok guzel bı konuya daha degınmıssın!
dwarflar!
bacak kadar boyları var , türlü türlü huyları var!
yerden çıkma dwarf nası o kadar hızlı kosarsın anlamıyorum!
ben hunterım aspect of cheetah ile bile o kadar kosamıyorum sen nası kosuyosun bre dwarf
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar valla bı mantık yurutecek olursak
dwarflardan ne mage olur ne warlock ne prıest
olsa olsa hunter olur warrıor olur

gnomlar desen ne köy olur ne kasaba

ınsanlara hunter eklemelerı gerekırdı

troller o kadar zayıf olmamalıydı
bizim köprü altı dilencılerıne benzetmısler

mageler ezilmiş, grup savaslarında işe yarıyo , solo da hıc bı ıse yaramıyo!

priest desen en ıyısı olmus vur kac vur kac
ama nereye kadar...
Sosyal ağlarda paylaş

bir kere wc dunyasi irklari genelde bilindikleri gibi ele almiyor bunu zaten biliyoruz .

koskocaman bir mmorpg yaparkende daha dengeli ve oynanabilir bir oyun yapmak icin mecburen bazi seylerden odun vermek gerek . eger ırklarin isimlerini kafadan sallasalar boyle bir sorun olmazdi belki ama bu baska bir konu .

bir de oyunda solo da ezilen vs diye bir sey pek yok zira oyun zaten 2 kisi ve uzeri olunca zevk vermeye basliyor .

ayrica duzgun uslubun sonucu gnomeleri sevmeyen bir kac kisi daha buldun :D

ama ben seviyorum .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

olaya frp acisindan bakarsak dwarf lar cleric olabiliyo cleric te heal yapar vs yani dwarf un priest olmasi sacma bisi degil ama gnome lar resmen sacmalik okadar kucuk boylarina vucut desen o da yok resmen orc human vs kadar statlari oluyo nasi oluyo bu anlayabilmis degilim..
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçek olduğunu düşündüğüm birşey var oyunda bazı ırklar fazlaca baskınlaştırılmış. Mesela horde da orc ve undeadler heryere sahipler, heryerde onlardan var, hey yerde şehirleri şunları bunları herşeyleri var. Taurenler şirin, troller ise ezik olmuş. Alliancetada human ve elf baskınlığı var gibi geldi.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish MannerDefence Officer
I kill two dwarves before i kill two dwarves
And then i kill two more..

Sosyal ağlarda paylaş

dwarflar çok baba paladin, priest (cleric), warrior ve blacksmithlerdir.
ayrıca rogue da olurlar ama burdaki rogue daha çok assassin vari, saçma durmuş tabii.
warcraft'ta gun kullandıkları için hunter da güzel durmuş.

ama asıl saçma gelen bana yaratıklar ve onların güçleri.
örneğin bir kodo gibi yaratığı altetmek için 3-4 raptor gerekiyor. (barrensdaki lost lands kodoları) ya da bir thunder lizardı kesmek için 3-4 raptor gerekicek yine (thunder ridge).
Ancak aynı leveldaki kodoyu, raptorden kolay kesiyorum. Ve aynı civardaki bu yaratıklar aynı levelda dolaşıyor.
Cüsseye bakıyorsun, levela bakıyorsun, garip geliyor.
Daha da garibi, aynı bölgedeki zebralar aynı bölgedeki raptorlerden güçlü ve levelları yüksek.

Benzer durum tauren - gnome'da da var.
bir tarafta 2-3 dagger darbesiyle öldürebileceğin gnome,
diğer tarafta onlarca dagger darbesi de alsa ayakta kalabilecek bir tauren.
Gnome taurenden dayanıklı olunca komik oluyor.

Tabii ki Warhammer'daki gibi, cüsseye göre wound points sistemi olmadığından,
klasik RPG sistemine alışmamız gerekiyor, yani cüsseye bağlı olmayan, levela bağlı olan hp sistemi..[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

o dediklerin horde olurdu zaten olsaydı. . . gnomelar hikayenin hicbi yrinde yok o dogru ama belki orta dunya hobbitlerine benzetilmis olabilir. . ayrıca eger oyunda gercekcilik yaplacaksa baslanması geereken ilk sey undeadlerin renk koru olmaları gerktidigir. sitedeki sound testte bile dio ben renk koruyum die :D[signature][hline]I'll kill all hordeman before they kill me. . .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TOSA, 06 Şubat 2005 23:21 tarihinde demiş ki:
gnome yerine Ant, ogre, yada half orc vs gibi bişiler konulabilirmiş bence...
illa eşitlik deniyosa

gnome yerine ogre olamaz zaten, adamlar horde'a bile alınmamış.
ant ile ent'i kastettin sanırım, warcraft'ta oynanabilir bir ırk değildi zaten.
ancak high elf var, blood elf var kullanılabilenecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya abı sız ne dıyonuz ya ? sız boyle oyunu bulmusunuzda yok boyleydı yok soyledı bıraz mantıklı dusunun ve genıs dusunun oyun sıf orta dunya oyunu ve genellıkle human elf orc cuce her zaman sabıtdır bunu kabul eddık dımı sonra eger bu tur kıtapları okuyanlar bılır gnome ler her konuda her kıtap vardır ona bakılırsa hobbıtler vardı lord of rıngde? ne alaka dıyecenız bunların hepsı orta dunyadakı ana karakterler bırı olmadan hıc bırı olmaz her ırkın her sınıfın kendıne gore ozellıklerı var ben gnomları sevmıyorum dıye onları kotuleyemessın ama fıkrını soyleye bılırsın bende trollum ve cok memnumum bana ona bakılırsa bana gorede elfler cok ıgrenc sonra skıllere gelelım senın charında talentlara bakarsan orda neye gıtmek ıstedıgını sececeksın ben mesala 35 rogue yapdım beta sade gorunmezlık uzerıne talentlere gıddım allah askına bırakaın bu lafları sonucda adamlar harıka bır oyun yapmıslar ve ellrınden opulur[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Limbeck, 06 Şubat 2005 23:46 tarihinde demiş ki:
Orta dunya ile warcraft dunyasının alakası yoktur. . . Bu ırkalr zaten fantzi turu kitapalrın ve oyunların ana karakterleridir.. . ve warcraftın hicbir bolumunde gnomelardan bahsedilmez. . .

+1
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...