-007- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Duyduğum kadarıyla bugün şüpheli bi çantadan gaz sızıntısı olmuş. Etraftaki insanları toplayıp bi hastaneye götürmüşler hastaneye kimseyi sokmuyolarmış.. [spo1=foto][/spo] Şuan SkyTürk'te haberi var saatlerdir devam ediyomuş[signature][hline]http://free.hostdepartment.com/h/haberler/images/ataturk.jpg[Bu mesaj -007- tarafından 10 Şubat 2005 18:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 kaynak, link? veya televizyon açayım ben. ama bir link fena olmaz:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E
-007- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 http://www.skyturk.tv/h_30409_1.html
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hmm sarımsak şeyiymiş bu yahu bende şarbon falan zannettim:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E
-007- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 başta bilinmiyodu radyasyon vs mhabbetleri çıkmıştı ama olay değişmiş gibi görünüyo.[signature][hline]http://free.hostdepartment.com/h/haberler/images/ataturk.jpg
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Esenboğa zaten dandirik bi yer. Korkuyorum oraya her gittiğimde. Umarım kıbrıs'a geri dönerken böyle bir problemle karşılaşmam...[signature][hline]Beş Hececiler
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Esanboğa kadar dandik hava alanı az bulunur. Uçaklar terminale yanaşamaz mal gibi indirir seni Ankara'nın soğuğunda. İstanbuldan gelmişsin, acın taze zaten o pis sarı binalar görünce iyice atar tepem. Koskoca başkente öyle havaalnı mı yapılşır kardeşim. Ha tabi dış hatların kalitesi apayrı, türk milleti insan değil ya kendi devletimiz bile bize 3. sınıf insan muamelesi yapsın[signature][hline]With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E.
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 olaya bak en azından ne olursa olsun hemen onlem alınmıs ...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :(
madjai Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bence bu tip olaylar bazı şeylerin provasıdır hazırlığıdır. bugün sarımsak gazı bırakan yarın şarbon bırakır ertesi gün radyoaktif maddede koyar. bizim çok övündüğümüz güvenlik hususundaki dikkatsizliğimiz kalkmadıkça bu ülkede daha çok havaalanına şüpheli paket konur, daha çok banka bombalanır. terör denilen illet kesinlikle bitmez. çünkü bu olay yüz yüze dağlardaki çatışmadan farklı. bu işte pusuda var, suikastte var var anam var. neyse ben doldum yine. neyse büyük geçmiş olsun...[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor Etrafımı yıkmam diyor Şanı büyük Osman Paşa Plevne'den çıkmam diyor... ----------------------------------------- Eclipse: Khas'bin Qebex-->Novice Bounty Hunter
sheref Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hm sorun yok da. posta pakedi kokudan nasıl etkilenmiş?? :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
pipo_14 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 her sey sensörlü yaw:p[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 paketin geldiği uçak sarımsak yağı taşıyormuş yağ sızınca paketler falan da kokmuş.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 haberlerde filanda söylenmedi hiç.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 sarımsak esansı taşınıyormuş o çantada power fmde duydum bende[signature][hline]-used to know as hasanmezarci-
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: madjai, 10 Şubat 2005 19:44 tarihinde demiş ki: bence bu tip olaylar bazı şeylerin provasıdır hazırlığıdır. bugün sarımsak gazı bırakan yarın şarbon bırakır ertesi gün radyoaktif maddede koyar lol koptum[signature][hline]
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: madjai, 10 Şubat 2005 19:44 tarihinde demiş ki: bence bu tip olaylar bazı şeylerin provasıdır hazırlığıdır. bugün sarımsak gazı bırakan yarın şarbon bırakır ertesi gün radyoaktif maddede koyar tam imzalık quote :)[signature][hline]Kim demiş sarho$luk kötüdür diye,ben her$eyimi ayıkken kaybettim... [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | Resimlerim |
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 lol, rezillik.[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:152/melancholy/depression)|
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 neresi rezillik yaw gayet güzel önlem alınmış edilmiş tatbikat gibi bişi olmuş.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Öne çıkan mesajlar