Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Esenboğa Havalimanı'ndaki Olaylar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Duyduğum kadarıyla bugün şüpheli bi çantadan gaz sızıntısı olmuş. Etraftaki insanları toplayıp bi hastaneye götürmüşler hastaneye kimseyi sokmuyolarmış..

[spo1=foto][/spo]

Şuan SkyTürk'te haberi var saatlerdir devam ediyomuş[signature][hline]http://free.hostdepartment.com/h/haberler/images/ataturk.jpg

[Bu mesaj -007- tarafından 10 Şubat 2005 18:20 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
başta bilinmiyodu radyasyon vs mhabbetleri çıkmıştı ama olay değişmiş gibi görünüyo.[signature][hline]http://free.hostdepartment.com/h/haberler/images/ataturk.jpg
Mesaj tarihi:
Esenboğa zaten dandirik bi yer. Korkuyorum oraya her gittiğimde.
Umarım kıbrıs'a geri dönerken böyle bir problemle karşılaşmam...[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Esanboğa kadar dandik hava alanı az bulunur. Uçaklar terminale yanaşamaz mal gibi indirir seni Ankara'nın soğuğunda. İstanbuldan gelmişsin, acın taze zaten o pis sarı binalar görünce iyice atar tepem. Koskoca başkente öyle havaalnı mı yapılşır kardeşim. Ha tabi dış hatların kalitesi apayrı, türk milleti insan değil ya kendi devletimiz bile bize 3. sınıf insan muamelesi yapsın[signature][hline]With each kill I grow wiser
With added wisdom I grow stronger / A.E.
Mesaj tarihi:
bence bu tip olaylar bazı şeylerin provasıdır hazırlığıdır. bugün sarımsak gazı bırakan yarın şarbon bırakır ertesi gün radyoaktif maddede koyar. bizim çok övündüğümüz güvenlik hususundaki dikkatsizliğimiz kalkmadıkça bu ülkede daha çok havaalanına şüpheli paket konur, daha çok banka bombalanır. terör denilen illet kesinlikle bitmez. çünkü bu olay yüz yüze dağlardaki çatışmadan farklı. bu işte pusuda var, suikastte var var anam var. neyse ben doldum yine. neyse büyük geçmiş olsun...[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor
Etrafımı yıkmam diyor
Şanı büyük Osman Paşa
Plevne'den çıkmam diyor...
-----------------------------------------
Eclipse: Khas'bin Qebex-->Novice Bounty Hunter
Mesaj tarihi:
said:
madjai, 10 Şubat 2005 19:44 tarihinde demiş ki:
bence bu tip olaylar bazı şeylerin provasıdır hazırlığıdır. bugün sarımsak gazı bırakan yarın şarbon bırakır ertesi gün radyoaktif maddede koyar

lol koptum[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...