hellspe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 evet yaz aylarının sonlarına doğru sıcak bi aksam dolasıoz iste 2 tane deyim yerinde ise tas gibi iki tane kız bu olayın icinde ise ucanadam ve trgdy var ve ben hava atmak icin one cıktım :) ve kopekler kzılara havladı bende sazan gibi kopeklere stt pssst dedim ve kzıların gozune girdim ;) ondan sonra ise kopek ler bana havlayyarak ustume kosar bende haassss laaaan *!diye kacar* :) ve *!rezil olur*[signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn:[email protected]... | Resimlerim | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ilginç tabi böyle şeyler..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 köpeklere "hşt pşt" demek ve kızların gözüne girmek? hebe.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ama o sozlerle kopeklerı korumus kopeklerı kızardan kurtarmıs ve kendı pesıme takmısım...[signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn:[email protected]... | Resimlerim | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 köpekleri anlıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 abi etkiledinmi kızı tipinle etkilicen neymiş hıişt pışt koperklere olursun sen bonzi böle[signature][hline]Anti-b At The Gates Bullet In Your Heads Barretciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Bence kopekler kısları etkilemek istiodu...[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 oluyo böle seyler yaa...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ama cok pis rezil olmustum yaa...:)[signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn:[email protected]... | Resimlerim | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 nerde vuku buluyo bu olay, ilkokul ?[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 yoo kopekten korkmuom hatta kopek beslıom ama kopek ters cıktı iste napıyım...[signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn:[email protected]... | Resimlerim | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 kepök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
curie Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ilginç tabi herkesin dikkat çekme çalışmaları frklı oluo.bi de göze girme düşüncesi var.ne diim :!dafadsadfadadg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Cthulhu_, 11 Şubat 2005 17:52 tarihinde demiş ki: ilginç tabi böyle şeyler.. :)[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BamMargera Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ii gene köpek seni kovalarken kızlar araya girip köpeği kaçırmamış..işte o zamn artık sen mi onların gozune girerdin onlar mı senin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 sen kaşınmışsın zaten köpeklerde seni kaşımak istemişler:)[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Saeros, 11 Şubat 2005 17:52 tarihinde demiş ki: köpeklere "hşt pşt" demek ve kızların gözüne girmek? hebe. değişik bi tarz.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 rezillik falan diildir, bu düpedüz erkekliktir ,helal olsun iki kızın gözüne girmek için kendini riske atıosun .)) yoluna böle devam et sonunda bütün taş kızlar peşinden koşuo olcak (: alnından öper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Fistan, 11 Şubat 2005 17:55 tarihinde demiş ki: köpekleri anlıyorum.. maueha süperdi.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: driftintosin, 11 Şubat 2005 22:04 tarihinde demiş ki: rezillik falan diildir, bu düpedüz erkekliktir ,helal olsun iki kızın gözüne girmek için kendini riske atıosun .)) yoluna böle devam et sonunda bütün taş kızlar peşinden koşuo olcak (: alnından öper ehuee saol...:) benı koruyan biri cıktı ilk kez :)[signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn:[email protected]... | Resimlerim | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar