xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Dell marka laptop var ben de. Shut down yapmadan kapağı kapattığımda bildiğin devreleri kapatıyor ve kapağı açtığım da şarj kablosunu çıkarmak zorunda kalıyorum ardından da pili çıkartıp takmak zorunda kalıyorum ancak öyle power tuşu çalışıp, bilgisayarı açabiliyorum. Neyden kaynaklanıyor bu sorun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 kapak ayarları yokmu güç sekmesinde, şarj takılıyken/değilken ordan hiçbişey yapma seç falan, defaultta bırakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 https://hinative.com/en-US/questions/405711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Laptoplar bi sure sonra kafayi yiyebiliyo guc statelerinde. Hani demek istemiyorum ama en temizi format :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Desktop anakart veya monitörlerde bile sleep sorun çıkartabiliyor, laptopta çıkartması anormal değil. Hele winxp-7-8 laptop'u win10'a yükselttiyseniz bu tarz şeyler olabilir. Bu tarz sorunu driver güncellemesi veya format çözerse çözer yoksa shutdown kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Eheh cozdum Tskler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 böyle sıkıntılar çıkmasının sebebi ne acaba benim eski laptopta ekran kartını komple görmüyordu nvidia denetim masaı bile iptal oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar