sabonis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 sinemada gidememiştim bi türlü denk getirip. yanlış yerlere düşmüş bluray. haftasonu izlicem, baya iyi reviewlar almıştı http://www.youtube.com/watch?v=zgYAuo9UYoE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Ben sinemada gittim 10 numara. Türkiyrde cok yerde gösterime girmedi zaten. Girdiği yerdede günde 1-2 seans koydular hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 5 yıl önce falan aklıma gelmişti bu kısa filmler çekerken. sonra okul bitince falan yalan oldu. çok üzülüyorum ve izleyemiyorum kıskançlıktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Steam'de de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 İntranetten bulup izlemiştim, ben beğendim ya başarılıydı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar