xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 2007 mode C4 Grand Picasso şu anda hedefimde, aracı gördüm ve sahibi örn. araç 90 km’ye hızı sabitleyince titreme yaptığını söyledi onun dışında da uzaktan kumandası çalışmıyor, pille ilgili de olabilir dedi ama alıcı da bir sıkıntı olma ihtimali de göz önünde. Hasar tespit için citroen’i aradım ama 1 hafta dolu va dedi salaklar. 40 dakikalık iş için 1 hafta zaman koydular. Bu sırada bi sorayım dedim. Bunların tamiratı mümkün müdür, yapılırsa başımıza yine dert açar mı? Bu arabadan uzak dur mu dersiniz ?
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 sağlam özel servisler de var, onlarada baktırabilirsin anahtarın çözümü vardır da, hız sabitleme için fikrim yok. ha bendede c4 hb var mesela, en fazla otobanda falan kullanmısımdır hız sabitleme, o da bikaç kez falan. çokta asırı ihtiyaç olan bişey değil bence. ama hız limiti koyma olayı süper, kardeşime öğretirken çekiyorum 50 ye, yanlışlıkla gaza köklense bile geçmiyo 50'yi. onu bulan kimse iyi bulmuş.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Değil de işte citroen’de vites robotun da hep bi sıkıntı oluyor ve ileride ciddi sıkıntı doğrurur mu endişesi oluyor. Malum 150k km’lik araç alınacak yarın bi gün ekstra masraflar açsın istemem. Antalya’da adam akıllı bi servis bulamadım.
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 kaynağını bilmek lazım tabi ama genelde titreme en çirkin sorun türü, bulaşma derim. düzelttirirsin, 2 ay sonra tekrar başına iş açılır.
TheGreatWall Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 150bin km ise alma. Zaten titreme yapıyormuş.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Aynen bunu kaldırıyorum, listeden. Bi tek diger araba kaldi artik.
Tony_Stark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 abi antalyada 77yi geçemiyoruz zaten ilçeler vs dahil, tipini beğendiğini al fasd gazi bulvarında 320 lira ceza yedim daha yeni şaka gibi 99la
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Yav ben zaten 60’ı mümkün olduğunca geçmeyen birisiyimdir malum Antalya trafiği muhtemelen memleketin en boktan trafiği. Trafik yok ama kullanıcılar sorunlu. O robot hele bi başka arıza çıkarırsa endişesi işte.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Sahibinden disinda bi arabam var baska da oyle adam gibi yer yok herhalde arac bakmak icin. Facebook ikinci el arac gruplarinda zaten yine ayni durumdur muhtemelen?
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 titreme balans falandır ya, öyleyse hallettirirsin 15-20 dk da.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 İnsallah oyledir. Arabaya bakiricam bu hafta.
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 ikinci el citroen bilemiyorum... gerek var mı gerçekten, hadi cs5 falan olsa anlarım tarzı ismi falan filan var dersin...
BarLOA Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Lastik basıncı ile alakalıdır. Doğru ayarlarsan geçmesi lazım. Titreme dediğin 90km'de olmaz normalde. 130-140 olması lazım en kötü araçta. Eğer düzelmezse sırayla lastik değişimi, ön takım bakımı (arka torsiyondur), rotblns şeklinde yukarı çıkmak lazım. Veya araç ağır hasarlıdır %100
Öne çıkan mesajlar