eldar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Başlığının olduğuna çok emindim ama bulamadım, herhalde bugün ne seyrettiniz?'deydi. Son zamanlarda merak ettiğim tek filmdi, sinemaya gidip gördüm. Oldukça beğendim, zekice bir film. En az bir kere fazla uzun hissine kapılacağınız bir film muhtemelen fakat aynı zamanda ilginç bir şey. Sürekli bir modern sanat galerisinde enstalasyon izliyormuşuz hissi veriyor, ki kimi zaman gerçekten öyle,zaten bunu gizli kapaklı da yapmıyor. İzleyiciyi kışkırtmaya çalışan birçok sahnesi var, kayıtsız kalmanızı engellemeyi amaçlıyor. Filmden sonra yönetmenine baktım, bir önceki filmi Force Majeure'ü de izlemişim. O filmi için de aynı şekilde zekice kotarılmış ve insanı dürtükleyen bir yapım diye düşünmüştüm. Ama film olarak bu daha iyi. Çok memnun kaldım, bu yıl izlediğim en iyi film diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Bu festival filmi mi? Sinema salonlarında görmedim ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Ben beyoğlu sinemasında gittim. Lümpen sinema tekelimiz sağolsun Türkiye'de 4 salonda oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 muzik karsima cikti yine aklima geldi. film fena degildi de, su muzik ile gaza gelmeleri ve sonrasinda taraflarin hunharca re yapmasi cok iyiydi. spoiler sayilmaz heralde bu asdf https://www.youtube.com/watch?v=VKzWLUQizz8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar