Xenus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 böyle bi program var mı? pink floyd - albüm 1 pink floyd - albüm 2 pink floyd - single 1 match eden harflere göre bunları örn: pink floyd diye bi dosya oluşturup, içine bu 3 dosyayı koysun mesela. hddlerden biri çöplüğe dönüşmüş. directory opus'a bakıcam bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 recovery programı ile beraber gelen birtane organiser vardı ama düzgün çalışmamıştı bende. bu arada ben recover de etmeye çalışmıştım 30gb veri çöp olunca. ama dediğim gibi çözüm olmamıştı. bende yetememiş olabilirim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 ok. programımı buldum. bulk rename utility. freeware. http://www.bulkrenameutility.co.uk/Download.php otomatik degil zaten ütopik olurdu. ama seçtiğim dosyaları istediğim parent dosyaya oluşturup atıyor. renaming olayı da güzelmiş. bi hafta sonu oturup kasmam gerek artık. edit: yok bu olmadı. yazdığım şekilde dosyaları oluşturuyor ama subfolderlar içindeki belgeler yok topkek. ya da ben beceremedim. direk belgeleri renamelerken iyimiş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Bunu ben de arıyorum ama ben biraz daha fazlasını bekliyorum. Shazamdan falan parçayı bulsun albümünü bulsun kapağını indirsin duplikeleri silsin. Ayni parçadan iki farklı kalite varsa bana sorsun falan istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 all in one bulamayabilirsin. -tag bulucu bir sürü program var. düz media player bile yapıyor olabilir. ben genelde elle girdiğim için çok emin değilim. -elle giriyoz dediysek tek tek değil (yapmışlığım da var gerçi, pişman değilim :)) mp3tag ile topluca tag'leri editleyebilirsin. (albüm/sanatçı/yıl falan basmak için) -filename takıntın varsa advanced renamer'ı öneririm. bir sürü hareket yapabiliyorsun. upper/lower case olsun, replace olsun, baştan x kadar karakteri silmek olsun... "mp3'ün tag'inden track number al, nokta koy, boşluk bırak, sonra tag'den şarkı ismi al" gibi kombolar mümkün. hatta bulunduğu klasörün isminden bile çekebiliyorsun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 o yazdıklarını bulk rename de yapıyor da işte. baya güzel program aslında ama istediğim şeyi tam yapamıyor. bin tane dosya olmuş onları bi gruplandırayım dedim asdf bulk rename ile yeniden isimlendirip, explorer'dan sürükleyip, bırakıyorum yeni folder'a yapıcak bişi yok. bide şöyle bişi buldum. subfolder çöplüğünü azaltıyorum. https://superuser.com/a/226268 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar