applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Gs 14dk yerde yatma rekorunu kirmaya kararli. Her sene gelişiyorlar
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Besiktasin barajini bekliyoruz hadi beraberlige yatmayin
tunch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Stringray said: madcow direk vale tier lel hala cevap mı veriyorsunuz yok ben madcowu tier atlattım yerde bir "insan" kafasına aldığı darbe sebebiyle bayılmak üzereyken gülen adamın insanlığı, valenin insanlığından farklıdır, ayrı tier koymak lazım onu
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Aydınus kollamaya devam ediyor BJK'yi.
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Kithnos said: Aydınus kollamaya devam ediyor BJK'yi. Fena
madcow Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 tunch said: Stringray said: madcow direk vale tier lel hala cevap mı veriyorsunuz yok ben madcowu tier atlattım yerde bir "insan" kafasına aldığı darbe sebebiyle bayılmak üzereyken gülen adamın insanlığı, valenin insanlığından farklıdır, ayrı tier koymak lazım onuBen yazdıgımda tolgay coktan kenarda ayaga kalkmıstı. frikik kullanılıyordu. ama tabi bayılmak uzereydi o sırada. hey allahım. hakkaten degisiksiniz.
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 KRAMPONU cikmis stoper varken oynuyorlar ya boyle bisey olabilir mi, fabriye kirmizi gostermedin bari buna izin verme
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Adam tip uzmani tv basibdan baska maçlarda yerde yatan afam için tehsis köymuslugu var
tunch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 madcow said: tunch said: Stringray said: madcow direk vale tier lel hala cevap mı veriyorsunuz yok ben madcowu tier atlattım yerde bir "insan" kafasına aldığı darbe sebebiyle bayılmak üzereyken gülen adamın insanlığı, valenin insanlığından farklıdır, ayrı tier koymak lazım onuBen yazdıgımda tolgay coktan kenarda ayaga kalkmıstı. frikik kullanılıyordu. ama tabi bayılmak uzereydi o sırada. hey allahım. hakkaten degisiksiniz. ayağa kalkana kadar bekleyip öyle tepki verdin yani.. hmm..
Raylen Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 gökhanın boynundaki o dövme ne lan hahahah
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Gümbür gümbür geliyoruz izliyor jimnastik kulübü a haha. Fırat a rağmen
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Madcow aglakligi baska aglaklik olculemez. Kebdi adamina olunca futbolcu sağlığı olur. Kirmizi ister Kendi adami yapinca yere bile dusnedi diye guler.
madcow Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 tunch said: madcow said: tunch said: Stringray said: madcow direk vale tier lel hala cevap mı veriyorsunuz yok ben madcowu tier atlattım yerde bir "insan" kafasına aldığı darbe sebebiyle bayılmak üzereyken gülen adamın insanlığı, valenin insanlığından farklıdır, ayrı tier koymak lazım onuBen yazdıgımda tolgay coktan kenarda ayaga kalkmıstı. frikik kullanılıyordu. ama tabi bayılmak uzereydi o sırada. hey allahım. hakkaten degisiksiniz. ayağa kalkana kadar bekleyip öyle tepki verdin yani.. hmm..ister inanırsın ister inanmazsın. umrumda da degilsin.
tunch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 yok ben inanıyorum dediklerine, o yüzden meme yaptım zaten, yakışıyor
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Siir gibi oynuyoruz siir, sampiyonlar ligine gitsek kupayi direkt bize verecekler demek
tunch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Bu arada hakaten, GS tamamen counter-bjk olarak çıkmış, gayet de iyi uyguluyorlar planı şenol 75e kadar uyur daha
tunch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 10 kişi oynamayalım diye oğuzhan geldi, yine 10 kişi oynuyoruz
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Taca kornere bile 5 kisi itiraz bu nasil aglaklik
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Oyun durduktan sonra topa vuran Tolgay a sarı kart yok feghouli ye var yazın bunu net kaypaklik
madcow Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 tolgay faulden sonra sut cekti ama kart gormedi. feghouli'ye aynısı oldu kart gordu. cifte standart limitsiz.
tunch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 ahaha çok saçma kart aynısına vermemişken
Öne çıkan mesajlar