Celtics Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Özellikle takıntım var, beyaz renk olmasını istiyorum. En ucuz nerede bulabilirim? Hepsiburada'da falan 210 lira. Bir de xbox one kolu pc'de kullanmak için ideal mi sizce de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 One gereksiz. 360 al, hem daha uygun hem evladiyelik. 4 yıldır kullanıyorum, memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 kablosuz mu? şarj vs. nasıl ediliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 İlla beyaz diyorsan googledan aratınca çıkan şu var. Ama beyazlar siyahlardan hep pahalı. http://www.toygameworld.com/microsoft-wireless-controller-xbox-360-white-nsf-00001?___store=tr Bende xbox one kolu var kablosuz kullanıyorum, pille çalışıyor. 360 alacaktım da almışken daha yenisini alayım dedim. One ın kablosuz çalışması için aparat gerekiyor tabi, 4 kola kadar tek bi aparat destekliyor. Şurdaki nane https://urun.n11.com/microsoft-xbox-one/xbox-one-kablosuz-kumanda-budnle-set-pc-icin-usb-alici-P123032926?cid=604001&gclid=EAIaIQobChMIhar3q9LU1wIVW4uyCh2i8gpPEAQYBSABEgIw4fD_BwE&gclsrc=aw.ds Yalnız kara cuma indirimi hiç yansımamış eski fiyatın aynısı, hatta bunları ayrı ayrı alınca eskiden daha ucuza geliyordu ama wireless dongle ı tek başına gereksiz pahalıya satıyorlar şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Yakın zamanda araştırdım, en iyisi One S kolu görüşü var. Para kısıtınız yoksa Elite olanı daha da iyiymiş ama F/P'de çok sıçıyor, o yüzden geride kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Şarj yok, 2 adet AA pil ve kablosuz bağlantı aparatı ile çalışıyor ve aparat kutunun içinden çıkıyor. Ayrı almıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 one s'de dahili bluetooth var ancak normal kol alırsan microsoft'un adaptörünü de alman gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 xbox one s wireless aldım beyaz. yanında da şu dongle 30 lira http://www.hepsiburada.com/dark-bluetooth-v4-0-dongle-dk-ac-btu40-p-BD800986 hiç sıkıntısı yok memnunum. delay falan yok. yalnız klavyeye taktım bluetoothu. kasaya taksam uzak kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 aynen ben de o komboyu alıcam birkaç hafta içinde bazı oyunlarda steam controller ile rahat edemiyorum anakartta bluetooth v4 varsa dongle'a da gerek yok bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 kami said: aynen ben de o komboyu alıcam birkaç hafta içinde bazı oyunlarda steam controller ile rahat edemiyorum anakartta bluetooth v4 varsa dongle'a da gerek yok bu arada Wi-Fi 802,11 ac / Bluetooth 4.2 / Dual Band 2.4&5 GHz, 1x1 laptop'u özelliklerinde bu yazıyor. yani gerek yok mu dongle'a? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 bluetooth adaptörü olmuyor mu aynı mantık ? logitech skıntı çıkarıyor artık adam akıllı bir şey alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 her türlü kolu xbox kolu şeklinde tanıtabiliyorsunuz bu arada küçük bir programcık ile, budget arayanlara duyrulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar