Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WESG 2017 - Europe & CIS Qual.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahahaha harbi zerghamdi'ymiş la nicki. ben de türk zerg var, sen zerghamdi diyon sandım sdhfudsha

çok iyi

bayadır takip etmiyorum terran çok meh kaldı diyorlardı harbiden 4 tane var hepi topu la terran, protoss da 4 var, zerg 12 maşallah. A grubu da komple zerg ya, izlemekten en az zevk aldığım mirror :(
Mesaj tarihi:
nickin hikayesi iyiymiş ahaha.

adam stephano hariç diğerlerini bilmiyorum demiş la grupta "onlar çünkü afrikadan falan gelen insanlar" demiş. nası yani? :D :D

ben de bi elazer'ı geçen sc2 twitch'te 10k falan izlenirken bi turnuvada gördüm. diğer ikisini bilmiyorum grubundaki.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

adam stephano hariç diğerlerini bilmiyorum demiş la grupta "onlar çünkü afrikadan falan gelen insanlar" demiş. nası yani? :D :D

bir önceki wesg turnuvası öncesi röportaj bu 2016 tarihli video :D
Mesaj tarihi:
Sleeep said:

sabonis said:

bir önceki wesg turnuvası öncesi röportaj bu 2016 tarihli video :D

sdafhasdfuh anlaşıldı şimdi :D

unuttum ben bugün bunu ya. vod'lara bi bakıyorum şimdi. namshar'a karşı ne kadar noob gibi kaybetmiş ya...
Mesaj tarihi:
bu adam forumdan herhangi bir master level'ı muhtemelen paçavra eder. ama gidip başka grandmasterlarla oynadığı zaman kendisi paçavra oluyor.

hani adamın düzgün bi maçı bile olmamış. all-in yaparsam yenerim modunda takılmış, macro-long game'e kalmaya çalıştığında da kalamamış. baya seviye farkı var.
  • Yeni Oluştur...