Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

o ne blok!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bunun için topic açılırmı demeyin bal gibi açılır hala etkisindeyim dana stoudmaire'ın bloğunu görmeyen varsa bi şekilde bişey yapıp izlesin.[signature][hline]jan d.
Mesaj tarihi:
ehehe harbi güzeldi..suns-kings maçını ditorsun sanırım..bibby yedi beynine sonra 1 dakka kendine gelemedi ehhe..ama topic açılcak kadar değil be;)[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Mesaj tarihi:
nasıl değil yapma Allahaşkına ciddiyim 3 dakika kendime gelemedim hayatımda gördüğüm en güzel harekette ilk üçe girer yani off ya ıt's fantastic![signature][hline]jan d.
Mesaj tarihi:
valla bende bi şoka girdim başta ama tamam topic açmada haklısın..yani öyle güzel bir noktada koyduki daha etkileyici oldu[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
çok iyi bloktu hakkaten ama az evvel ülkerin maçını izliyordum zukauskas bi blok patlatmış zıplayıp, top geri uçtu rejected by zukauskas oldu :) çok güzel bloktu cidden[signature][hline]Retail'ede bekleriz..
Mesaj tarihi:
ha sen şı brad miller'ın son saniyede yediği bloğu söylüosun..bi de bibby yedi shawn mariondan o daha güzel:)[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
uncla, 10 Şubat 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
yok yok sen bunu gördünmü önce onu söyle :]

abi abartma istersen bu tarz bloklar nerdeyse her maçta oluyor yani..[signature][hline]Retail'ede bekleriz..
Mesaj tarihi:
prince in yaptigi blok #1[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
Mesaj tarihi:
Atrıca Yao nun yaptıgı bloklarda cok hos oluyor tam pota altında adam atarken top elınden cıktıgı an taap dıye bı wuruyor topa sonra herkes baslıyo bagırmaya[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Mesaj tarihi:
said:
Ruby_DraGon, 10 Şubat 2005 09:58 tarihinde demiş ki:
Atrıca Yao nun yaptıgı bloklarda cok hos oluyor tam pota altında adam atarken top elınden cıktıgı an taap dıye bı wuruyor topa sonra herkes baslıyo bagırmaya

dün ülker maçında da aynısını zukauskas yaptı işte,son çeyrekte herifin elinden çıkar çıkmaz geri postaladı topu , nba klasında bir bloktu :)[signature][hline]Retail'ede bekleriz..
Mesaj tarihi:
said:
Liebe, 10 Şubat 2005 09:36 tarihinde demiş ki:
said:
uncla, 10 Şubat 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
yok yok sen bunu gördünmü önce onu söyle :]

abi abartma istersen bu tarz bloklar nerdeyse her maçta oluyor yani..
Her maçta saniyeler 1.7'i gösterirken hücum oyuncusu topu elinden çıkarmak üzereyken zıplayıp ve aşırı süratli bir şekilde topu hücum oyuncusunun "beynine veren" bir savunmacı tanımıyorum açıkçası ben. Bir de Hawks-Pacers maçında Jermain O'neal'ın yediği blok vardır ki şu sıralarda Nba Action'da 1. sırada gösterilmektedir.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
bugünkü 1 numara amarenin bloğu idi:)izleyin isterseniz nba dailyde çıkıo[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
yorumların çoğunluğu da bloğu görmeden yapılmış yalnız :)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
hakkaten öyle..ya aslonda ben şu nba inside ticket alsamda videoları çekip buraya koysammı diyorum ama dur bakalım düşüneceğim bi..[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
Nukem_Verite, 10 Şubat 2005 14:18 tarihinde demiş ki:
öeh ya
abartmayın bence ne kdr uçarsa uçsun blokladığı adam bibby :)

yok marion bibbyi blockladi, bahsedilen blok amarenin brad millera yaptigi[signature][hline]fol lol the doh fol the day
  • Yeni Oluştur...