Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 sen de dlclerle oynarsın artık, biz bitirdikten sonra gelecek dlcler. :( bu arada eskiden subclasslarda olan bazı şeyleri ekipman ve ability olarak komyşlar sanırım elite upgradelenince. story ve charlar ilkinden geri kalmıyor bu arada, ch8’deyim bayağı güzel gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Xeske switche alzaydim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 360p çamur tier oynanmaz şu oyun yazık olur ya, grafikler eskisi gibi ama en azından 1080p ps4. pc 4k zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 korsanla pcye dert etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Sam said: ismi jean matrix topkek jenny matrix göndermesi mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Figurle daha cok oynadim :D spoyderman fena sardi :0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Kaede said: Sam said: ismi jean matrix topkek jenny matrix göndermesi mi bu john matrix göndermesi comandodan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 meh gece ilaçladım da karakterler çok açmadı. gameplay de çok ileri gidememiş. vc1 expansionı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 oyun daha kırılmadı ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 lets play izledim pardon kafa pathfindera gitti ayılamadım hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 ilk dlc de çıktı, steam'de 30, psn'de 31₺. beach ep. :p ch13'teyim en son da 2 gündür bakamadım, güzel gidiyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar