Cuce Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Borbagda bi an "belki oda paticiği okuyodurda hemen anlar" gibi bi durum sezdim, akabinde sen bir sap değilsin Borbag[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Atletli herifte gol atip tirbunlere dogru diz ustu suruklenmis futbolcu havasi var =)[signature][hline]s00 L33t : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 seviyor ama ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Sapım kafam rahat dünyada en önemli şeylerden birisi huzurdur.Nasıl huzurluysanız öyle kalın.Ben huzurluyum şimdilik.Giderim sarayburnuna balık tutarım 14ünde en kötü[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P_O_T_D_C Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: DiaBoLiC, 10 Şubat 2005 00:52 tarihinde demiş ki: said: AstelyA, 03 Şubat 2005 14:49 tarihinde demiş ki: adam cimri , atlete yazmış , kıyamamış zhuaheuahe abi bu ne ya... Ben bunun sevgilisi olsam bu fotodan soora ayrılırdım.. Kasları çıkartıcam die fasla kasmış kendini euheueh Adam romantik olma sınırlarını zorlamış valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Bitti yarışma birinci : Burada, Ben 15 tane form göndermiştim çok oldu yaw demiştim ki en çok form gönderenlere bir baktom ohhhh dedim :) : En çok form gönderen 3 kişi: Ebru Barut (2827) Hamza Kopan (1780) Abdulbaki Karabulut (1282)[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 birinci aha burda linki falan kasmayın [spo1=yarışmanın sempatik birincileri][/spo][signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. [Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 11 Şubat 2005 16:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Xaer_Aloneheart, 11 Şubat 2005 16:45 tarihinde demiş ki: birinci aha burda linki falan kasmayın [spo1=yarışmanın sempatik birincileri][/spo] şimcik oldu spoilere bakınız[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yoköhhüenm![/b]nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: ..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 tamam benimki de oldu unutmuşum hehe[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Xaer_Aloneheart, 03 Şubat 2005 15:03 tarihinde demiş ki: bu resimden sonra kapattım [spo1=siteyi][/spo] şimdi farkettim bu adamın yandaki şiir "dünya menimdir" diyo hahhahaha pislik herif! yeteneksiz adaaaaam![signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 çok iyi bir topic olmuş keşke hepsi böle olsa. konu faazla dağılmasa, okuyanda tad bıraksa v.s... ama 1. olmuş olan hak etmiş.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Xaer_Aloneheart, 11 Şubat 2005 17:27 tarihinde demiş ki: şimdi farkettim bu adamın yandaki şiir "dünya menimdir" diyo hahhahaha pislik herif! yeteneksiz adaaaaam! "sanıram" yazıo başında lütfen...[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Saeros, 03 Şubat 2005 15:53 tarihinde demiş ki: Jenna Jamison? ya anlamadım bu işi...[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: P_O_T_D_C, 11 Şubat 2005 16:04 tarihinde demiş ki: said: DiaBoLiC, 10 Şubat 2005 00:52 tarihinde demiş ki: said: AstelyA, 03 Şubat 2005 14:49 tarihinde demiş ki: adam cimri , atlete yazmış , kıyamamış zhuaheuahe abi bu ne ya... Ben bunun sevgilisi olsam bu fotodan soora ayrılırdım.. Kasları çıkartıcam die fasla kasmış kendini euheueh Adam romantik olma sınırlarını zorlamış valla... adam kafası sıgsın diye gıdasını cıkarmıs aman aman.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: karakedi, 09 Şubat 2005 23:34 tarihinde demiş ki: hmm bu resimleri kaydedim ben, ilerde bi gün belki resim sahiplerinden biri yüksek mevkilere gelir. ömür boyu şantaj yaparım adama, bak resmi veriyorum medyaya şeklinde. ölene dek mokoko olayı gibi. eğer bu dediğin gerçekleşip de bu adamlardan biri yüksek mevkiye gelirse said: karakedi, 09 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki: hmm bu resimleri gösterip, amerikaya iltica edebilimiyiz acep? boyle insanlarla aynı kıtada kalmak istemiyorum. işte bunu yaparım..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar