Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 12. Hafta: Beşiktaş - Akhisar | 17 Kasım Cuma - 20.00 »


Llama

Öne çıkan mesajlar

şu orta olayına ben de fena kıl oluyorum, hele yerelde bize karşı tüm takımlar full kapandığı için hiçbir anlamı yok. şl'de işe yarıyor olabilir ama tsl'de bomboş iş.

15-16 sezonu domine edilip süpürülen şampiyonluktan sonra gs fb başakşehir bile bize karşı kapalı oynuyor. o yıl harika paslarla şiir gibi pozisyonlar vardı oyun zevk veriyordu. artık hem takımın yaşlanması, hem quaresma'nın oyuna çok dahil olması, hem de bjk taktiğini anlayan türkiye takımlarının ceza alanı çevresine konuşlanıp kanatları boş bırakması nedeniyle bu yapılamıyor.

buna şg çözüm getiremedi maalesef bir türlü. talisca geçen sene daha iyiydi uzaktan çok gol attı mesela çok işimize yaradı. aboubakar yine o defans kalabalığını dağıtıyordu resmen içerde çoğalabiliyorduk. bu sene ikisi de yok gol atmakta zorlanıyor takım.

quaresma acilen yedeğe çekilmeli tsl maçlarında, şl'de 90dk oynasın ligde yedekten girsin maçın sıkışan anlarında. yerine lens oynasın adam bir iki gol kaçırdı diye çöp ediyor millet geçen sene aboubakar bundan daha kötüydü şu zamanlar. medel en iyi oyununu stoperde oynadı geldiğinden beri pepe'yi tsl'de rahat yedekleyebilecek seviyede orada. negredo yine gayet iyiydi son maçta çıkarmasının hiçbir anlamı yoktu zira kapanan takımlara karşı cenk'ten daha yararlı özellikleri var ama ezbere değişiyor oyuncular saçma sapan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

applev0dka said:

kendi kombineli yerimde 3 maç 3 beraberlik..

bu maçı da kendi yerimde izlemeyi düşünüyorum bakalım 4te 4 olursa porto maçında galibiyeti getirecek totemi yapıcam


yazmayım yazmayım diyorum da başlığı gördüm şimdi
tam dayaklıksın ya


Abi kombine masrafın neyse söyle eft yapayım sen maçı tvden falan izle
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...