GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 yine mi değişti mk. sol tarafa almışlar iyice, boyun fıtığı yapcaklar bizi, ortalasana şu kodumun playerını illa büyütmemiz mi lazım.
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Bi kere buyutunce sabit kalan ender seylerden biri
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 öylede çok büyük oluyo abi
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Bende aynı? Belki youtube.com/new aktive olmuştur. Kapatabilirsin istersen.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 nerden kapatıyoz abi onu
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 ben new'a geçtim. daha doğrusu kendisi mi geçmişti, beğenmezseniz buraya tıhlayın mı diyordu neydi hatırlamıyorum (bakıcam şimdi geri dönüşü var mı, nerden diye). eskiden soldaki menüyü çok kullanırdım, şimdi olmamasına o kadar alıştım ki arada açık geldiğinde (cache falan bişey sapıtınca sanırım) BU NE LAN BURDA HER ŞEYİN DÜZENİ BOZULDU DEFOL diye kapatıyorum hemen sdf bi de dark theme var abi daha ne olsun edit: sağ üstte profil fotosuna tıklayınca çıkan menüde en altta restore old youtube var.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 üstteki mesajı attıktan sonra yaptım abide, f5 yapınca yeniye geri dönüyo lul
Öne çıkan mesajlar