benjani Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 ben de gelmek isterim, saat uyarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 benjani said: ben de gelmek isterim, saat uyarsa. gel abi, whatsapp tan yada steam den gelebilirsin, link önceki sayfada var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 son kadro ; grego kaede - w raper player - steam ( pati dışı ) quixef - w dragon - ? imamizer - w seru - w masticore - steam lancelion - ? benjani - steam borandenburg - w,steam ( pati dışı ) belkiciler ; komutan - civ6 varsa oynarım dedi ama kandırabiliriz axedice - beni yok sayın dedi ama süpriz at, gelebilir. daha ilk günden kaybolanlar ; Lancelion said: DRaGoN_SLaYeR said: whatsapp yada steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 twich acin ulen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 cnm twitch i premium izleyicilere açacağız ya, 20 tele ateşlersen ticket atayım, boşa bu kadar adamı organize etmekle nasıl uğraşalım, oyuncular da kazansın : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 beyler online olarak izleyemez miyiz oyunuj ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 devamlılığı olan bir oynaşma olursa, kurucam twitch olayını da, birden fazla olur mu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 annem çağırıyocular çıkar oradan kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 şimdilik hanım çağırıyorcular var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Grego said: belirli bir kadro kurulduğuna göre ; - şu versiyonları oyuna eklemeniz lazım, bilmeyenler için bunu oyunun vanilla versiyonunun ameleliklerini düzeltiyor, balance ayarı çekiyor bir güzel. oynanışı daha adaletli hale getiriyor vs. nasıl kurulacağı detaylı bir şekilde anlatılıyor. nq mod 12.2 > https://docs.google.com/document/d/1me025Vepd3qXN5QqQtqakPUuSfQmk8D5Jv15SZp9ly8/edit map 22 > https://docs.google.com/document/d/16N_wB43A8WI363EFRLfHGIufXQsNqcifcHATuWEB7oU/edit?pli=1 - herkes de game of the year edition var mı? tüm pakete sahip olmayanı yerde tekmeliyoruz, çünkü multiplayer oyunlarda birin de bir paket yoksa, tüm oyun o olmayana göre taban alıyor. bir sürü hata verir yani. almadıysanız alınız. - normalde oyunlar çok uzun sürüyor, 6-8 saate kadar çıkıyor. ama hepimizi kadayıf olduğumuz için o kadar uzun oturmak ölüm oluyor. işin kötüsü biri oyundan çıktığı zaman yerini ai devraldığı için, oyun bitti demektir. yani ben gidiyom ya yapan diğer 5 kişinin oyununu bok ediyor. o yüzden baştan tekrar tekrar söyleyeyim. bir de seru eklendi kadroya. vatsapta erişiminin olmadığı bi dragon slayer sanırım, diğerleri için bi grup açarım. modları kurarım akşama da bende civ5+brave new world var sadece, dlc bundle mı alayım complete pack mi alayım üstüne o konuda yardım alabilirim. Bi de ben de size göre baya n00b kalabilirim ona göre dengeleyin takımları dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 steam de civ5 complete edition diye bir bak bakalım. listede hangileri sende yok, ona göre bir öneri yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Şu oyunda sevemediğim bir tek şey var o da son exp. ile gelen turizm. Bana mi öyle geldi bilmiyorum ama cok gereksiz bir victory şekli gibi duruyor. Kültür,Science,Din, hepsini yendi fln. varken turizm biraz garip geliyor... Biraz kültüre benziyor fln. Hiç multi atmadım ama pek efektif görmedim turizm'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Turizmin adı kötü abi. Direk ofansif kültür o. Amerikasın mesela her yeri mc donaldsla dilinle asimile ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 istediğimiz victory şekillerini kapatabiliyoruz ya. yine benim kotlarımı giyersinizi ama oyunu kazandırtmayız. akşam bir deneme atacağız bu arada. map i mod u yetiştiren beri gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 twich acin..onun disinda ben de kurdum isyerinde caktirmadan poland i alip show yaptim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 tamam doktur seni mi kırıcam. ama ses alıyor almıyor derken, bilgisayarı kırabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 ama daha dakka bir gol bir, bilgisayar twitch e bile girmiyor. kjsfgb. sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Bosver twitch'le ugrasma isteyen , steam friend listten live ceker izler zaten topu topu 10 kisi izliyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 o live oyunu yavaşlatıyor. tviç de hazır. imam ı bekliyoruz. ben, kaede ve imamizer bi 15 dk ya deneme atacağız. tiviçi de hallettim, https://www.twitch.tv/grego__ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 cevirimdisi..adam bir de ekolayzer ayarliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Grego said: steam de civ5 complete edition diye bir bak bakalım. listede hangileri sende yok, ona göre bir öneri yapalım. https://i.hizliresim.com/rJpY31.png 1-2 tanesi yetecekse alayım geçeyim, complete çak derseniz 22sini bekleyim indirim başlıyo ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 civ 6 oynanacaksa ben de varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 bu arada the chakal gerge kendine poland mi almis..ben mi ole goruyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 oyunda gerge yok? dragon sende de hiçbir şey yokmuş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 ilk deneme oyununu kaede/sweden, quixef/çin, grego/austria, imamizer/hun ile yaptık. 20.30 - 00.30 olarak 4 saat sürdü. 3 tarafı wonderlarla çevrili austria olarak, çin in doğudan, hun un da güneyden sıkıştırmasıyla beraber dımdızlak 2 şehirde kaldım. üstüne üstlük çin in tam bir wonderbitch olması, hun un da güneye ineceksen şehir atma fiyatı bin altın karşim çekmesi sebebiyle hun ve austria için oyun bitti. settler ını tenhada sıkıştrdım. sonra girdik birbirimize. sonradna öğrenilenlere göre de, çin imam efendiyi finanse etmiş savaşında. bu kargaşadan tabiki çin ve isveç aldı yürüdü, biz okçularla savaşırken adamlar izafiyet ile ilgili argümanlarını savaştırdılar. sonra bir baktık çin jeanslerini giyiyor, şarkılarını söylüyorduk. orada bıraktık artık. cumartesi yada pazar 6 kişilik olacak oyun. şu an yerler dolmuş görünüyor, yedek yazarız. yayınını dün doktor a özel açtım ama benim bilgisayar kaldırmıyor yayını. yanisi benim dışımda da kimse uğraşmayacağına göre, yayın işi yalan olur. şimdilik kadro ( bunlar direkt ben gelirim diyenler, diğerlerinin gelişi hep bir şeye bağlandı, ama yazarsanız araya sıkışırız ) grego kaede - w quixef - w imamizer - w seru - w borandenburg - w,steam ( pati dışı, artık içi ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar