paramecium Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Selam, Ben de saçı 2 numaraya vuranlardanım. 2-3 hafta içinde yaşadığım uzama rahatsız ediyor. 2 haftada zaten enseler rahatsız ediyor. Biraz daha kullanın ve izleyeyim :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bellaCao Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 bulabilirseniz panasonic alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 sabonis said: Arkayı ve özellikle enseyi yapmak falan ciddi zor iş. Eşiniz sevgiliniz kardeşiniz ananız el atmalı. O is cok yalan, duvara bantla yapistirip surte surte keserim, yine daha iyi keserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 enseyi yapmak aliskanlik meselesi. asil makineyle duzgun yapmasi zor kisim kulak ustu. ilk sayfadaki videoda o sekilde kulak ustunu nasil yapiyor anlamadim. makineyi calistirmadan degdiriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 -Deno- said: Valla ben hala go berber/kuaför diyorum. Bi saçı var zaten erkek adamın, onu da quick cut alete bırakamam. senin benim saçım için değil olm bunlar zaten devamlı en basic model kestirenler için, adam berbere gitse bile makine ile dalıyor berber. Kısa kestirenler için yani. Hafif uzun saçta seve seve kuaföre gidilecek, kendi kendine kesemez insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 https://tr.gearbest.com/nose-trimmers/pp_462390.html?wid=1433363&lkid=14275265 İş görür mü bu ? Kullanan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar