Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hangi dersaneye gitsem?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
TahtaBacak, 01 Şubat 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
.. ramazanda namaz kılıp iftara gidersin abilere ..
Kisilik, beyin, irade uclusune sahip bir insan bunlari yapmak zorunda degil pekala, sonucta beyninize mikrocip falan sokmuyorlar. Ben Lise 1'den itibaren Fem'e gittim, hep ya F1 ya M1 siniflarindaydim, bir kez bile onlarin veya arkadaslarin zoruyla namaz kilmadim, birkac kez icimden geldi de anca.. Sinavda da 365.5 puan yaptim, subemde ikinci, okulumda birinci oldum.

Dersleriniz iyiyse ve erkekseniz sorun yok sonuc olarak, o yola girmek zorunda degilsiniz yani.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Mesaj tarihi:
GSL'yi anafen F1 de baya kasarak kazandım öğretimi çok iyi bir dersane ama...

1. Devlet yönetiminin de ya gormezden gelmesi ya da izin vermesi sebebiyle gelişen Fettullah Gülen idoolojisini, ''abiler''
denilen insanların katkısıyla ''ışık evleri''nde yaymaya, yeni abiler yetiştirmeye çalısan bir kurumun(FEM) alt koludur

2. Namaz kılmaya, dini konusmaya meyilli olmayanlara karsı bir politika izlerler, bu da ogrencileri gruplastırmaktır, abilere gidenler ve abilere gitmeyip yanlıs yolda olanlar olarak

3. Atatürk karşıtı düşünceleri vardır bunu pek fazla dısarı vurmasalar da inkilap tarihi derslerinde belli olur zaten abiler ortamında cok acık bir sekılde ataturk karsıtı dusunceler asılanır

Bu sebeplerden dolayı FEM, Anafen hiç bir şekilde gitmenizi onermediğim dersaneler... MEF e gidin[signature][hline]Sinclair Silvian (-R-) Dark Venue
Dünya Kötülerin Dünyası...
Mesaj tarihi:
Bakın arkadaşlar ben zorla kıldırıyorlar falan demedim yanlış anlamışsınız zaten sınıfda 20 kişi varsa 20side katılmıyor böyle şeylere hocalar söylüyor gelmek isteyen var mı iftar yapıcaz falan öyle gidiyorsun yoksa zorla namaz mı olurmuş[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
Mesaj tarihi:
ben de femdeyim isteyenlerle iftar yemeğine fln gidiyolar ama sen en baştan belli bi mesafe koyar ve görüşlerine katılmadığını nazik ama kesin bi dille/tavırla ortaya koyarsan ztn ne hocalarla ne dersaneyle ilişkin sıradan öğretmen-öğrenci ilişkisinden öteye geçmez, dediğim gibi biraz kişinin kendisine bağlı bişey..[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
Mesaj tarihi:
Sıradan ogrenci-ogretmen ilişkisi olmaz o dediğin seni hep dıslamaya çalısırlar bu sekilde o abiler ortamına ozendirmeye calısırlar. Yine içlerinde birşey kalır idoloji yayma adına...[signature][hline]Sinclair Silvian (-R-) Dark Venue
Dünya Kötülerin Dünyası...
Mesaj tarihi:
femde herkes kılınca senin de kılasın geliyo(!!!).adamlar yurt diye bi ewe giriyolar.Namaz wakitleri arasında ders çalışıolar, namaz kılıolar yine ders çalışıolar, fix yemek de pilav..
Mesaj tarihi:
Dediklerimi okumuyor veya sallamiyor gibi bir haliniz var.. Bu dediklerinizin hicbirini yapmayarak subemde ikinci, okulumda birinci oldum, 365.5 puan aldim diye tekrarlayayim o zaman, belki gozunuzden kacmistir.. Kisinin kendinde bitiyor hersey; o aktivitelere katilmamak da, yobaz dusuncelere kulaklarinizi tikamak da sizin elinizde sonucta. Ama hem onlara uymayip hem de pek basarili degilseniz gitmeyin, o zaman sallamazlar iste.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Mesaj tarihi:
ya anlamıyorum ne demek dışlamak ya... Yok dışlamak karşındaki hayvan mı alal. Medeni bir insan sonuçta. Düşünceler de hoşgörü denilen bir şey var... Bende 2 yıl anafende okudum ne biz dışladık ne de dışlandık...[signature][hline]Amor omnia vincit.
Cogito, ergo sum.
Dabit deus his quoque finem.
Damnant quod non intelligunt.

Firefox Kullanın
Mesaj tarihi:
said:
Baggio, 06 Şubat 2005 14:59 tarihinde demiş ki:
Dediklerimi okumuyor veya sallamiyor gibi bir haliniz var.. Bu dediklerinizin hicbirini yapmayarak subemde ikinci, okulumda birinci oldum, 365.5 puan aldim diye tekrarlayayim o zaman, belki gozunuzden kacmistir.. Kisinin kendinde bitiyor hersey; o aktivitelere katilmamak da, yobaz dusuncelere kulaklarinizi tikamak da sizin elinizde sonucta. Ama hem onlara uymayip hem de pek basarili degilseniz gitmeyin, o zaman sallamazlar iste.

kesinlikke[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
Mesaj tarihi:
Kadıköy Onlar Dershanesi derim..
Mütevazı bi yer olmalı bence. Ben oraya gittim ve çok memnunum. 340 puan yetti bana açıkçası[signature][hline]Gece biter gece başlar.. Çoktan unutmuşsundur sabahları..
Mesaj tarihi:
said:
faint, 06 Şubat 2005 15:05 tarihinde demiş ki:
said:
Baggio, 06 Şubat 2005 14:59 tarihinde demiş ki:
Dediklerimi okumuyor veya sallamiyor gibi bir haliniz var.. Bu dediklerinizin hicbirini yapmayarak subemde ikinci, okulumda birinci oldum, 365.5 puan aldim diye tekrarlayayim o zaman, belki gozunuzden kacmistir.. Kisinin kendinde bitiyor hersey; o aktivitelere katilmamak da, yobaz dusuncelere kulaklarinizi tikamak da sizin elinizde sonucta. Ama hem onlara uymayip hem de pek basarili degilseniz gitmeyin, o zaman sallamazlar iste.

ben de bu olaya katılıyorum ki adamlar bir ogrencileri oldugunuz icin siz nasıl davranırsanız davranın size birseyler ogretmek istiyorlar.Ayrıyeten baskı degil de ısrarcılık var.Ben iki sene bunların dershanesine gittim.İlk gittigim sene bizim bolum oss ea ve sozle birincisi sayısal ucuncusunu cıkartmıshtı. Ben de ii bi dereceyle girdim uniye sayılır ve kesinlikle namaz cagrıları sohbet abi muhabbetlerine katılmayan biriydim.Zaten pek sevmeselerde uzerime egilmek zorundalardı.Sewmeme nedenleri kupeli olmam rock ve metal ile hashır nesir olmamdı. Lafın en kısa versiyonu:
eger triplerini sallamam ben bunların calısmama bakarm diosanız FEM i tercih edebilirsiniz,adamlar ii calıshtırıo kesinlikle

[Bu mesaj mrproblem tarafından 11 Şubat 2005 16:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Fem diyorum ben de, gerçi olay her türlü kişini kendisinde bitiyor, ders çalışmak açısından da olsun, manipulasyonlara boyun eğmemek açısından da.[signature][hline]With each kill I grow wiser
With added wisdom I grow stronger / A.E.
  • Yeni Oluştur...