trikeratops Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 bu konu eminim daha önce de açılmıştır. neyse gelecek yıl lise 2 olacağım ve hangi dersaneye gideceğime bir karar veremedim veremedik. acep ne yapsak ne etsek dedik ve işte buradayım. alanım ea olacak ve ea için hangi dersane iyi? neden iyi? cevaplarınızı bekliyorum:-? not: istanbulda oturuyorm not2: yıllık ücretlerini biliyorsanız onları da yazabilirsiniz[signature][hline] [Bu mesaj trikeratops tarafından 25 January 2004 19:42 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj trikeratops tarafından 25 January 2004 19:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mat-fen derim.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 hangi şehir?[signature][hline]Remember the times, together we swore to never give up this life Still hanging on, still going strong, here I belong And maybe I'm crazy but I just can't slow down And maybe I'm crazy but at least I'm still around The number you have dialed is walking alone please, try again later
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 nerede oturdugunu falan yazman lazım birde nekadar verebilecegini bazı dersaneler var dierlerinin 2 katı ücret alıyorlar 5 kişilik sınıflar falan özel egitim vsvs birde nerde oturdugunun önemi şurdan bazı dersanelerin mesela bakırköy şubesi iyi oluyo baska subesi iyi olmuyo buna göre öneri yaparlarsa daha salıklı olur ben 98-99 yıllarında final dergisi dersanesine gittiydim Bakırköyde gayet iyiydi simdi nası bilmiyorum :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Estel_Anorien, 25 January 2004 18:17 tarihinde demiş ki: Keçi boynuzu yer gibi bişey... çok sert ve bi poha benzemio.
trikeratops Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 istanbulda oturuyorum kadıköyde [signature][hline] [Bu mesaj trikeratops tarafından 25 January 2004 19:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 finaldeyim, başarıcam, finalleeeeeeee başarmak zorundayız[signature][hline][b]Everthing is about Sex,Drugs and Rock n' Roll ![b]
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 ea isen ya final ya da mef derim[signature][hline][b]Everthing is about Sex,Drugs and Rock n' Roll ![b]
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Eşit ağırlık Mef Yada Final Fen Matematik Fen Bilimleri Sosyal Uğur(bundan emin değilim)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 said: Tarist_Windveil, 25 January 2004 19:49 tarihinde demiş ki: finaldeyim, başarıcam, finalleeeeeeee başarmak zorundayız evet traist arkadaımız dersaneyi hiç aksatmadan gelmekte boş zamanlarını etütle flan değerlendirmektedir. elinden test eksik olmaz Bİ KERE DERSANEYE GEL BE ADAM[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather
trikeratops Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 ayıp ayıp:yapma::)[signature][hline]
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 said: Tarist_Windveil, 25 January 2004 19:49 tarihinde demiş ki: finaldeyim, başarıcam, finalleeeeeeee başarmak zorundayız eee arka tarafta niye Ali Sami Yen tribünleri var? ve niye stadtasın?[signature][hline]Remember the times, together we swore to never give up this life Still hanging on, still going strong, here I belong And maybe I'm crazy but I just can't slow down And maybe I'm crazy but at least I'm still around The number you have dialed is walking alone please, try again later
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 ben fen bilimlerini gidiyorum ama memnun degilim, ogrencilerde bir laubalilik var, 7 dersin 2 ogretmeni haric ciddiyet pek yok kadikoy 3. subedeyim ve iih yani.. ayrica sistem olarak kolay sorudan zr soru cikartmak yerine, butun sene konularindan sen boyunca daha cok deneme olunan bir yere gideydim keske[signature][hline]
teenboi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 ben bir anafenli olarak dini baskı olayını yalanlıyorum ve şuan ben de lise 1 im we fem e gitçem...ayrıca kabataş erkek lisesindenm
Patican Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 lise 2 de dersaneye gitme çok bayarsın baktın zorlanıyosun mattan özel ders alırsın olur biter[signature][hline]May the Force Be With You!
Jasco Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Lise 2 den bizim okulda çoğu insan gidiyor dershaneye ama eksik olduğun dersten özel ders alıpta tamamlayabiliyorsun.Okul için yani.. Kendim test çözerim diyosan böyle iyidir.[signature][hline]"Could the pain of thooth or talon be greater than the emptiness and the silence? I think not." Drizzt Do'Urden
trikeratops Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 bu kadar cevap yazılması garibime gitti. kimse mi burada dersaneye gitmiyor?! hayal kırıklığına uğradım...
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mef beşiktaş şubesinde lise 2 yim hatta sınıfım 1 H 71 gelin tanışalım öpüşelim :P yalan oldu ya... herneyse memnunum ben baya iyi yani... tabii başka dersaneleri bilemiyorum ama Mef oldukça iyi...[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Yukarda bi arkadaş sölemiş, EA isen-mef ya da final Say isen-final Sosyal isen-mef ya da uğur (ben bu son 2 sene yani lise2-lise3'te mef'e gittim.sayısaldım ve gayet memnundum,kadıköy şubesindeydim)[signature][hline]Rangermania ICQ Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben
trikeratops Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 hayal kırıklığı yaşıyorum. mesaj atanlara teşekkür ederim. ama bu kadar genel bır konuda herkesin düşüncesi olabileceği bir konuda çok az kimsenin msg yollaması şaşırtıcı. evet belki kimsenin umrunda olmayabilir dediklerim ama bunlar benim duygularım. ve ayrıca kimseyi taciz etmiyorum. bu yazdıklarım hakkında lütfen yorumlarınızı burada belirtmeyin. teşekkür ederim...
elesso Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 çok tartışıldı ondan fazla msj yoktur ben her topicte dediğim gibi fem iyidir,şeriatla alakası yoktur,herşeyinle fazlasıyla ilgilenirler.tek eksiği full erkek dolu olması.diğer dershanelere bakıyorum mankenlik ajansı gibi nerden geldim bu feme diyorum :)[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------
trikeratops Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 yoo aslında arama yaptığımda çok tartışılmış gibi gözükmüyor. neyse o önemli değil de fem hakkında dediklerini %90 oranında destekliyorum. bir şey soracam gerçektende fem de kız erkek ayrı sınıf var mı?[signature][hline]
elesso Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 ben carousel femdeyim bizim sınıfta hiç kız yok ama dershane genelinde hemen her sınıfta 4-5 kız var-ayrı sınıfta değiller ama sayıları az-. etrafımda bi sürü kzı olsun falan istiyosan hiç yaklaşma fem lere :)[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------
gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 feme ÇOK iyiyseniz gidin yoksa sallamıyolar.
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Kiz erkek ayri siniflar Fatih falan gibi 'dindar' subelerde var benim bildigim, hatta bir tane kiz subeleri vardi bir ara. Bir de F1 dedikleri dereceyi zorlayan siniflara (ogrencileri son sene yurtlara aldiklari icin) kiz almiyorlar. Dersleriniz iyiyse Fem'in de dersleri iyi oluyor, yoksa pek sallamiyorlar bir arkadasin da dedigi gibi. F1 veya M1'e girebilen, biraz dini baskiya da dayanabilirim diyen bir erkek icin guzel ama Fem sonuc olarak.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Öne çıkan mesajlar