reyou Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 senko said: bugün öğlen kıza söylediydim eve gelirken lidl'dan alkol de al diye almamış :( alkol almayan kızla olmaz arkadaşlar... alkol al nedir abi, bira dersin, sarap dersin anlarim da, kalp ameliyatina dezenfektor istermis gibi asfklj
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 senko said: bugün öğlen kıza söylediydim eve gelirken lidl'dan alkol de al diye almamış :( alkol almayan kızla olmaz arkadaşlar... Vaaaaay. Tebrikler kardes. Surekli okudugum huzun postlardan farkli olmus puanim 10 ahshdh
Esh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 burada degil mi zaten o arkadas =P BonePART said: alkol içmeyen çok yakın bi dostum var kendisi hiçte kezban değil aslında adam zaten o ayrı nargile var mis gibi yanındada konservatif mojito ıhlamur o kadar ciks nargileci var ki artık takılmak muhabbet için felan iyi tercih zaten böle arabic temalı kapısında mercedeslerden anlıyorsun mekanın anlamını konservatif adam gece klübü cogu
Öne çıkan mesajlar