reyou Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 senko said: bugün öğlen kıza söylediydim eve gelirken lidl'dan alkol de al diye almamış :( alkol almayan kızla olmaz arkadaşlar... alkol al nedir abi, bira dersin, sarap dersin anlarim da, kalp ameliyatina dezenfektor istermis gibi asfklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 senko said: bugün öğlen kıza söylediydim eve gelirken lidl'dan alkol de al diye almamış :( alkol almayan kızla olmaz arkadaşlar... Vaaaaay. Tebrikler kardes. Surekli okudugum huzun postlardan farkli olmus puanim 10 ahshdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 burada degil mi zaten o arkadas =P BonePART said: alkol içmeyen çok yakın bi dostum var kendisi hiçte kezban değil aslında adam zaten o ayrı nargile var mis gibi yanındada konservatif mojito ıhlamur o kadar ciks nargileci var ki artık takılmak muhabbet için felan iyi tercih zaten böle arabic temalı kapısında mercedeslerden anlıyorsun mekanın anlamını konservatif adam gece klübü cogu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar