yav Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Adamlar iyi galiba bu işte baya. Bron/Broen izliyordum, istemeden yarıda bırakmıştım (araya zaman girer, hangi bölümde olduğunu unutursun, dizi kaynar vs.) Bron'da danimarka-isveç sınırında bulunan bir ceset sonrası iki ülkenin polislerinin ortak soruşturma yürüttüğü bi polisiye idi. Şimdi Borgen izliyorum. House of Cards'dakine benzer bir konu ve atmosfer var bu dizide. Ülkenin ilk kadın başbakanı (kudos to çiller) seçilir ve olaylar gelişir. HoC'daki amerikan abartmacalarını ve entrikalarını ayıkla, arkaya gelişmiş, zengin, nüfusu az bir ülkenin gündemini koy. Öyle bir dizi işte Borgen. Tabii ki entrika var ama o bile kaliteli hani öyle basit ayak kaydırayım, sakalımı koparayım değil. Hatunun partisi sola kaçan orta yol partisi. Özgürlük eşitlik kardeşlik sol çok güzel ee üüü ile gitmiyor ama dizi. Arada bir o tarafların da sıkıntıları çıkıyor ortaya. Grönland'la ilgili, Afganistan'da savaşan dan askerlerle ilgili falan bölümler var. Sjw-mtrak biri olarak bi rahatsız olup küfretmedim değil dieFmockerOryantalizler diye diziye ama gene de iyi kotarmışlar hani yiğidi öldür hakkını ver. Tüm parti isim ve medya kanalları kurmaca tabii ki ama gerçekte birebir çok yakın benzerleri varmış Danimarka'da. Zaten klasik kafalar. Her yerde vardır illa ki. Bir de kadın çok hoş ya. Milf mi seviyorum acaba diye düşünürken bulup duruyorum kendimi izlerkene. https://i.ytimg.com/vi/wE84rScqkRE/maxresdefault.jpg Pek az bilindiği için bu danimarka dizileri, içimden geldi paylaşmak. Forbrydelsen diye de bir dizileri varmış. Bu bitsin direkt ona başlayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 https://makeupandmirtazapine.files.wordpress.com/2014/02/forbrydelsen.jpg ne güzel diziydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 danimarka'nın kurabiyesi güzeldir o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 danimarka değil de norveç dizisi var Okkupert diye onu izleyeyim diyordum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 borgen/forbyldelsen/bron +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Danimarka değil miydi 10-15 saatlik tren-gemi yolculuklarını canlı olarak yayınlayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Şu Bron'un 3 farklı çevrimi var sanırım, ne ilgi çektiyse her ülke yapmış kendine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 bron yeni sezon gelse de izlesek. 1 ocak'da geliyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 yok finlandiya dizileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Okkupert çok iyi, 2.sezonu da çıktı. Mutlaya izleyin - izlettirin. Free Norway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 borgen'e başladım ben de az önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Ytse said: Okkupert çok iyi, 2.sezonu da çıktı. Mutlaya izleyin - izlettirin. Free Norway Torrentte 2. sezonu bulamadık, dizi sitelerinde de sadece ilk 3 bölüm altyazılı var (Norveççe bilmiyoruz ak). Torrentten bulsak İngilizce altyazı falan hallederiz. Kaynak varsa özelden yazabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Genel olarak iskandinav ülkeleri / nordic ülkeleri dizileri güzel oluyor. En son The Heavy Water War'u izlemiştim. http://www.imdb.com/title/tt3280150/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar