noddle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Merhaba, The Boys okuyan var mi? Önerir misiniz? İyi score u var aslinda, indirime de girmis alsam mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 oğlanlar diye bir çizgi roman tam patiye göre! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 http://userpic.codeforces.com/41032/title/5aa1f3d96700e665.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 oğlancı nudıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxDamage Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Kesinlikle öneririm. Garth Ennis diyince o çizgi romanı direktman ilgimi çekiyor. Efsane Punisher Max dizilerinden sonra hayranı oldumdu. Kimileri beğenmiyor o ayrı konu. Edit:Şimdi hatırladım,Crossed'dan dolayı beğenmiyorlardı,o çizgi romanı biraz "farklı". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 preacher falan edgy lamer falan işte. crossed iyice kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 :) şakacılar sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxDamage Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Cuce said: preacher falan edgy lamer falan işte. crossed iyice kötü Aha :D Peki hoca beğendiğin çizgi romanı var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Preacher değil de, Goddess benim Garth Ennis’den favorim. Preacher Vertigo külliyatı içinde zayıf ve kötü bir eser. Çok Amerikan olduğu için bu kadar tutması, yoksa bir Transmetropolitan’nın, Enigma’nın, Shade’in yanında filan anmak bile ayıp. Sandman ve Lucifer’e hiç girmeyelim. Sonra Invisibles, Books of Magic... Preacher kötülerden bariz. Vertigo’nun zayıf eserlerinden Crossing Midnight bile kat kat iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 GERGE said: Preacher değil de, Goddess benim Garth Ennis’den favorim. Preacher Vertigo külliyatı içinde zayıf ve kötü bir eser. Çok Amerikan olduğu için bu kadar tutması, yoksa bir Transmetropolitan’nın, Enigma’nın, Shade’in yanında filan anmak bile ayıp. Sandman ve Lucifer’e hiç girmeyelim. Sonra Invisibles, Books of Magic... Preacher kötülerden bariz. Vertigonun zayıf eserlerinden Crossing Midnight bile kat kat iyi bence. Boys a ne diyon simdi GERGE? Sen daha once Saga demistin, baya tuttum onu, varmi baska onerebilecegin o tarz? The Walking death in ilk 20 volume bitirdim, o da guzelmis baya. Bu arada Sandman'i kötüledin mi, yoksa ben mi yanlis anliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Boys okumadım. Onun hakkında bir şey demedim zaten. Bir ara güncel seriler hakkında bir şey yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Punisher fena edildi ama karakterin mithoş için ne kadar yanlıştı bence. Frank taa vietnam da psikopat gibı gostrtiyoduki değil. Adam döndüğünde gayet güzel aile babasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar