Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kasko hakkında bir soru

yloibx

Öne çıkan mesajlar

Bir yakınım bugün kaza yapmış çift şeritli yolda yanındaki araç önüne kırmış ve karşı tarafta sol iki kapı yakınımin aracının sağ ucuna çarpmış tüm hata karşı tarafta gibi ancak yakınımin arabasının lastik salıncağı kırılmış

Merak ettiğimiz şey bu durumda hasarı kasko karşıladığında suç karşı taraftaysa fiyatta arttırma olur mu? Bu gibi durumlarla hiç karşılaşmadım. Mobilden yazıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Karşı taraf 8/8 suçluysa kasko size sadece kıyak olarak yaptırıyor arabayı, cebinizden geçici de olsa para çıkmasın diye. Ödediğini karşı tarafın trafik sigortasına rücu ediyor sonra, bir zararı olmuyor. O yüzden prim artmaz. Az da olsa size de kusur bulunursa artabilir tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkür ettim. suç tamamen karşı tarafa mı verilir bilmiyorum. tutanak tutulmamış elimizde sadece fotoğraflar var akşam tutanak tutmaya gideceğiz. karşı taraf kaza yaptıktan sonra sol şeride bizim arabanın önüne geçmiş. bunlar bir sıkıntı yaratabilir mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Fotoğraf çekilmeden oynattırmamanız gerekirdi, ama eksper anlar her türlü, çok sorun değil. İki dakika plaka gözükecek şekilde fotoğrafları çekip müsait bir yere çekmek en güzeli. İki dakika istediği kadar korna çalsın millet de, kaza işte, isteyerek yapmıyor kimse.

Araç başında tutmakta da her zaman fayda var, karşıdakinin ehliyeti veya trafik sigortası bile olmayabilir, kaçabilir, cayabilir, her şey olur. Fotokopi derdi de yok artık, dikine düzgün çekilmiş fotoğraf baskısını kabul ediyor bütün sigortalar. Yazıp çizmek zor geliyorsa SBM'nin efsane Mobil Kaza Tutanağı uygulaması var, var da var yani. Şöyle Türk Türk üşengeçlik riskleri çok saçma geliyor bu devirde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...