axedice Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Bi arkadaşım derdi çok efendi müzik yapıyorlar diye. Valla öyle, çok efendi müzik yapıyorlardı. Yazık olmuş.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Yazik olmus valla...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Son bir İstanbul konseri farz oldu. Yaza inşallah!! Brokenı istiyorum laaağğhhnnn!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 o zaman sentenced dinleyeyim[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 you are the one dinleyip onlara armağan edelim...[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 THIS IS IT. There will not be a re-union, come-back, or any other pathetic and soap-operish circus that seems to be in fashion these days. SENTENCED will rest in peace. en acı kısmıda burası[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Hayırlısı olsun[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 son albumleri crimson benzeri olsun da efsane olarak kalsinlar hep diyecektim, phalanx benden once demis. hehe olmazsa da dead moon rising'le idare ederiz artik.[signature][hline]taze bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 üzüldüm ya :( Demin arkadaşım söledi bi aratiiim dedim :([signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Noose mu ne o şarkısını dinlemiştim sadece güzeldi ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Valla neden güzel şeyler hep biter, kısa sürer? Neden kötüler inatla bu musiki piyasasında dayanır, bir türlü anlayamam. Bir güzel grubu daha kaybettik diyorum. Geçmiş olsun cümleten. Ayrıca Alexiye gaylik muhabbetini iki tane Queen gördü diye buraya bile soktuğu için teessüflerimi bildiriyorum. Gidip Mourn dinliyorum ben bu haber üstüne.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 en hayırlısı olmuş.allah sevenlerine sabır versin. Umarım tekrar birleşmek gibi bir hataya düşmezler.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Silthanas, 04 Şubat 2005 22:31 tarihinde demiş ki: finlandiya nin ulusal mar$i da mi war? nokia tune falandir o.. Ben buna guldum.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 hayret bişey ya bu kadar süre birlikte olup başarıyı elde ettikten sonra nası bu kadar kolay oluyo grup dağıtma işi? elbet sevinerek yapmıyolardır ama yine de bu kadar kariyer yaptıktan sonra hiç bi detay içermeyen bi sayfalık yazıyla dükkanı kapadık gidiyoruz nedir yani? saçmalıktan öte bişey değil. ha grubundaki kişilerle anlaşmazlığa düşersin, tarzlarından sıkılmaya başlarsın... git kısa bi süreliğine başka gruplarla turnelere çık, kafanı dağıt ama sonra geri dön. grubu niye dağıtıyosun be adam? tek tesellimiz adamları rtnde canlı izleme fırsatını bulmuş olmamız.[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 üzüldüm..[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 laihala poison black de solistlik yapıo artk ztn[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 grup bildiim kadarı ile kendilerini tekrar ettikleri için daıldı...[signature][hline]It's pointless to resist my son...-Darth Vader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Sentenced Rest In Peace [signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar