Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efsanevi Grup Sentenced Dağıldı!!! :(

Mortis

Öne çıkan mesajlar

THIS IS IT. There will not be a re-union, come-back, or any other pathetic and soap-operish circus that seems to be in fashion these days. SENTENCED will rest in peace.

en acı kısmıda burası[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

üzüldüm ya :( Demin arkadaşım söledi bi aratiiim dedim :([signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla neden güzel şeyler hep biter, kısa sürer? Neden kötüler inatla bu musiki piyasasında dayanır, bir türlü anlayamam.
Bir güzel grubu daha kaybettik diyorum. Geçmiş olsun cümleten. Ayrıca Alexiye gaylik muhabbetini iki tane Queen gördü diye buraya bile soktuğu için teessüflerimi bildiriyorum.

Gidip Mourn dinliyorum ben bu haber üstüne.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

hayret bişey ya bu kadar süre birlikte olup başarıyı elde ettikten sonra nası bu kadar kolay oluyo grup dağıtma işi? elbet sevinerek yapmıyolardır ama yine de bu kadar kariyer yaptıktan sonra hiç bi detay içermeyen bi sayfalık yazıyla dükkanı kapadık gidiyoruz nedir yani? saçmalıktan öte bişey değil. ha grubundaki kişilerle anlaşmazlığa düşersin, tarzlarından sıkılmaya başlarsın... git kısa bi süreliğine başka gruplarla turnelere çık, kafanı dağıt ama sonra geri dön. grubu niye dağıtıyosun be adam?
tek tesellimiz adamları rtnde canlı izleme fırsatını bulmuş olmamız.[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...