Goering Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 OK satarsin abi, sen daha iyi bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 avrupa fiyatları ucuk. ilginç bi şekiğlde teknoloji ürünleri macarda daha pahalı oluyo uk ve almanyadan. ben alacaklarım amazon uk ve deden alıyorum mesela sıfırsa. oculus rift vs aldım en son yine macar yerine uktan. desktop yaptım gtx 1080 ti li, onu yine scan.co.uktan topladım vs. amazon uk fiyatı bu laptopun aynı modelinin avruoa modelinin(8gb ram var onda) 1100 pound. https://www.amazon.co.uk/ASUS-GL552VW-DM201T-i7-6700HQ-Storage-Graphics/dp/B015OG3T1Q/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1509506369&sr=1-1&keywords=ASUS+ROG+GL552VW yine aynı 8lik modelin amazon.de fiyatı: 1549 euro. https://www.amazon.de/GL552VW-CN444T-Full-HD-Display-Notebook-i7-6700HQ/dp/B01BF0P422/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1509506390&sr=8-2&keywords=ASUS+ROG+GL552VW buradan da herhangi ürünün macar fiyatlarına bakabilirsin, çok biliyosun gerçi yaşadıgım yeri benden de al öğren. https://www.arukereso.hu/ ordan hesapla macarın da fiyatını. macarlar avrupadan fakir idye ürünler de öyle değil ne yazık ki. bu arada o fakir macaristanın parası da tlyi s.kti attı. satamazsam da satamam karı gibi ok ok ok yaza yaza tribe girmene gerek yok abi yani ahhahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 macar fiyatlarina bir sey yazmadim ki, macarlar fakir yazdim. kimse budapestede bu laptop'a 1000 euro vermez yazdim. sen yanlis anlamissin dombili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 moriarty said: satamazsam da satamam karı gibi ok ok ok yaza yaza tribe girmene gerek yok abi yani ahhahahah. AYtunc isimli birinin de herkese kari gibi, PMS falan yazmasi gulunc oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 said: AYtunc isimli birinin de herkese kari gibi, PMS falan yazmasi gulunc oldu grinning smiley abi abov. ne kadar kalitesiz bi adammışsın sen ya ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 LOL sen mi deger biciyorsun? ayni hakaretleri soylesene istanbul'da random birine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 abi sen iyi misin pms misin ya? derdin ne cidden? hangi hakaret? ok ok ok yazma karı gibi deidk. buna mı bu kadar alındın ya ahahhaha. kendine gel amk. hala sana iltimas geçiyorum alttan alıyorum hani ne istiyosun anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 abi kime noldugu belli, ilk sayfadan itibaren okursan. "kari gibi", "PMS" insan gibi yazdigin surece ayni seviyede cevap alirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 kardes edit manyagi oldun yazik oldu. her cumlenin sonuna "AMK" yazip editleyince adam olmuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 amk duruyo yalnız. onu silmedim cümle ekledim tekrar mesaj atmamak için. nasıl bir tipsin ben anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 günün salağı amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 salagin sen oldugunu herkes sana anlatmaya calisiyordu, ama salak oldugun icin anlamamissin. bak 61 mesaj olmus. TR'de satamazsin bu laptopu, macaristanda da ustune oturursun artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 yahu satamazsam satamam sana ne birader? zorla mı satıyorum? zaten her ucuz link verene aynen abi bunu almak daha mantıklı yazmışım. ne ütüledin kafamızı ya. ahahhaha derdin nedir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 daha ne kadar sabırlı davranayım lan ahahahahhaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Göterin moriyarti hep böyle ya. Ahahahha şaşkınlık kahkahaları Olm siz x misiniz y misinizcilik Haddinden fazla agresiflik Karşıdakini hala 15 yaşında internet bebesi sanan kendini ise kocaman adam olmuş tripleri İçinde büyüdüğü kültürü bilmemezlikten gelip çıktığı yeri beğenmeyen sözcükler Sen boşuna trollemeye ya da baltalamaya öalışmışsın. Çünkü ciddiye almaya kalktığındaysa işin nereye gideceği belliydi. Aç bak adamın son pazar alanı muhabbetlerine anlatsın. SI KIMSINIZULEANSTYLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 hadi gidiin ötede oynayın çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar