MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Gençler DSLR body alacağım Nikon, eski D80'im baya eskidi ve video çekemiyor (video ile ilgili planlar var). Baya da aparatı var o çeşitliği de kaybetmeyeyim. 1080p 60fps video çeksem beni kurtarıyor. şöyle cayır cayır 4k falan gerek yok. çok abarmadan (2,5k TL max), yurtdışından alma seçeneğim de var, hatta temiz ikinci el bile olabilir... Ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Ses çıkmadı kimseden, ben tipleyeyim. Nikon D3300 diyorum, kullanan, deneyimleyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 full frame body al abi almisken artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Nekro said: full frame body al abi almisken artık. Baya tuzlu görünüyor full Frameler model önerin var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 yeni FF ler pahalıymış tl olarak bakınca harbiden. Dolar sagolsun. Video onemli olmasa d700 muthis ama video cekmiyor. En iyisi croplu makinalara bakmak o zaman. cok fazla lensin yoksa satıp canon 5dmk2 falan da bakmayı dusundun mu hic 2. el de dolu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Benim 650D satayım işte ne güzel artıları da var yanında https://forum.paticik.com/read.php?27,8741790 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar