Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Strahd Von Zanovich

TheSilver

Öne çıkan mesajlar

raistlin 20. level mage.
oysa elminster
25 mi 30 level mi ne...

ayrıca soth strahda saldırdığında strahd zar zor başından defetti sislere gönderdi onu..
yoksa sothun öfkesi altında ezilirdi.
conan başkaları için neyse, soth da benim için o..
çünkü undeadleri çok severim.
nagash, soth felan[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı.
Ferman padişahın kardaş,
Dağlar Bizimdir!
Sosyal ağlarda paylaş

benim için ilk şu üçleme gelir Conan Strahd ve Zaknafein ve raisline gelince
raislinin içinde fistan var 1 ve raislinde magus emaneti var 2
yani raiste birde nuitari inayeti var 3 sümüklü bir mystra mıdır nedir bile bu üçüne dayanması zor hem herif takasisle kapışıyor be nediyorsun sen
elministeri panço gibi yer.

[Bu mesaj TheSilver tarafından 09 May 2003 10:30 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj TheSilver tarafından 09 May 2003 10:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Elminister 32 level

2 level fighter
3 level thief
5 level cleric
18 level mage
4 level epic

Buna benzer bir şeydi.

Buarada Stradh sothu kurnazlığıyla yendi(doğrı bence soth salak) yoksa savaşa devam etse kesinlikle ezilip giderdi yani çaresizlikten diğer dukalıktaki azılı düşmanı başka bir vampir dükten(ismini unuttum) yardım bile istedi daha ne denir buna?[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj Ardeth tarafından 09 May 2003 19:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Elministerında Tanrı sevgilisi var(mystra) hadi bakalım hehe :p Ayrıca benim throne of bhaaldaki karakterim hepsini yalar yutar :)[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 09 May 2003 19:15 tarihinde demiş ki:
Elminister 32 level

2 level fighter
3 level thief
5 level cleric
18 level mage
4 level epic

epic level handbook kullanıyosanız
eleman tam olarak şöyle

ftr1/rog2/clr3/wiz24/acm5
kaç oluyo yani ?
hmm hmm 36 chosen of mystra hedesinden dolayı 39CR arkadaş
oha...[hline]Endure. In enduring, grow strong...
Sosyal ağlarda paylaş

Strahd gibi yaşına göre sıradan sayılabilecek bir vampirin abartıla abartıla baş tacı edildiği, kural kitabında bile "PC ler kesinlikle bir Dark Lord'u yenemezler. Ya tamam PC ler daha güçlü olabilir ama sizin DM olarak göreviniz Dark Lord ların her zaman kazanmasını sağlamaktır." yazan bir setting olduğu için hiç bir zaman tam ısınamadım Ravenloft'a..
Gotik-korku tarzını severim ama, orası ayrı ..
Sosyal ağlarda paylaş

strahd barovia içinde ölmez zaten
ölse de dirilir.
ama herkes eşit şartlarda döwüşürse şöyle söyliyim hemen
en güçsüz strahd. raist yada elminster tek büyüyle indirir aşaı onu.
soth da aynı şekilde, death knight mı daha güçlü wampir mi onu di düşünün önce strahd mı hebe mi demeden. strahdın gücünün çoğu ülkeyle bir olmasından geliyor.
elminster da raistlin'i döwer özelliklerine bakılacak olursa. elminster kadar abartılmış bir karakter yoktur zaten heralde.
büyüleri eşit olsa arbalet çıkarıp wurur elminster.
soth da raistten güçsüz olduuna göre..
bu arada raist takhisisle falan kapışıo da takhisisin en güçsüz olduğu dönemde mi ne gidiyordu yanlış hatırlamıyorsam. ki yendiği tarihte abyssde yenemio zaten
peşinden krynn e çekip krynn de alt edio anca abyss den uzakta.
elminster takhisisi alır bi kere ne raistlini. eşit şartlarda takhisis raiste yandan bastırır zaten. boylece
strahd takhisis de o kadar güçlü olmaması lazım bildiim kadarı ile. elminster daha güçlü yani.. elminster imune to magic onu da unutmayın ehe.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sosyal ağlarda paylaş

raist krynn e çekiyor bi de ayrıyetten yardım alıyor
takhisis in krynn e girmesinden hoşnut olmayan herkes yardımcı oluyor elementallar falan
veya ben yanlış hatırlıorum :)[hline]Speak to me now and the world will crumble
Open a door and the moon will fall
All of your life all your memories
Go to your dreams, forget it all
Sosyal ağlarda paylaş

Ben diyorum size benim Throne of Bhaaldaki Kensai/Mage hepsini dilim dilim balık pazarına gönderir hehe[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

Strahd tek büyüde ölücek :lol: rüyamda görsem inanmam
tamam büyü konusunda raist ve uyuz elminster ondan daha güçlü fakat strahda onların büyü kitapları verildiği taktirde 3 günde hepsini yalar yutar ellerine verir adam yokluktan kaybediyor neyse soth Strahdın denği deyil baroviada strahda karşı şansı yok belki ansolonda ama baroviada Sağ köşede siyah şortuyla dövüşen gururumuz Strahd von Zanovich onu böcek gibi ezer

[Bu mesaj TheSilver tarafından 14 May 2003 22:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TheSilver, 14 May 2003 22:39 tarihinde demiş ki:
Strahd tek büyüde ölücek :lol: rüyamda görsem inanmam
tamam büyü konusunda raist ve uyuz elminster ondan daha güçlü fakat strahda onların büyü kitapları verildiği taktirde 3 günde hepsini yalar yutar ellerine verir adam yokluktan kaybediyor neyse soth Strahdın denği deyil baroviada strahda karşı şansı yok belki ansolonda ama baroviada Sağ köşede siyah şortuyla dövüşen gururumuz Strahd von Zanovich onu böcek gibi ezer

[Bu mesaj TheSilver tarafından 14 May 2003 22:40 tarihinde değiştirilmiştir]

Altı üstü 18 Int olan 16. level bi necromancer ı fazla abartmıyor muyuz..? Büyüleri 3 günde kapar fln..?

Hatta tam istatistik verelim de ne menem bişi olduğu ortaya çıksın ..

Darklord of Barovia

Count Strahd von Zarovich
Ancient Vampire
16th-Level Necromancer
Lawful Evil

Str 19
Dex 16
Con 17
Int 18
Wis 17
Cha 16
Sosyal ağlarda paylaş

Strahd gerçekten okadar güçlü değil :) sadece ravenloft güçsüz adamlarla dolu olduğu için herif orda güçlü görünüyo hehe.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...