elvyn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 zegereve diye okuyorum ben.[signature][hline]
uncla Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 zıgırıw diye okuyorum ben.[signature][hline]jan d.
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 tamam la nasıl okuyasanız okuyouz euheuehueheu. konuya girek.. ee nasıl dı ilk mesaj ıhım ıhım ...[signature][hline]'' Allah erkeğe Güç Kadına Güzellik Vermiş.Ne varki Her Şeyi Yenen Güç Güzelliğe Yenilmiş.... BenCss ateş ederek yaptığım amblem
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ilk mesajım , ilk topicim , ilk kitlenen topicim(forumdaki ilklerimin hepsi burda :-p)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 uo ile ilgili bi soruydu heralde tam hatırlamıyorum :)[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 çoğunluk uoyla ılgılı hehe[signature][hline]'' Allah erkeğe Güç Kadına Güzellik Vermiş.Ne varki Her Şeyi Yenen Güç Güzelliğe Yenilmiş.... BenCss ateş ederek yaptığım amblem
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=65490 dün gibi hatırlarım şu paticiğe girdim gireli garbage a bi tane mesaj atmamışımdır ama hale bak .... hatta bu konuyu mesaj atmaya çalışırken yanlışlıkla açtığımı çok iyi hatırlıyorum dalgınlık eseriydi[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 aa o günleri hatırlattın bana :D imzam fln görünce direk nostalji oldu :) Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] ilk çöp kısmını okulda merdivenlerdeki yazıdan almıştım :) italyanca kısmınıda gecevardiyasıdaki konuşmadan gaza gelip yazmıştım :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 10 Şubat 2005 03:52 tarihinde değiştirilmiştir]
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ilk topicim http://forum.paticik.com/view.php?id=68658[signature][hline]
tunch Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 galaxies bölümüne atmışımdır ama 1 sene geçti aradan ne olduğunu hatırlayamam :D[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 22 -- arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz!
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Kusursuz Cinayetle ilgili bi topic acmıstım? Orda da kusursuz cinayet olabilir mi? varsa onerilerinizi alıyım gibi biseydi ilk mesajım[signature][hline]If anything can go wrong, it will.
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ben age of empires la ilgili bişey sormak için girmiştim. =)[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time!
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ben patiye yeni takilmaya başladiğim için ilk msg im WoW ile ilgili 1şi :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Jester Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Bonecrusher, 10 Şubat 2005 02:55 tarihinde demiş ki: adamı deli etmeyin :hmm: adımız kıbrısta zaten bonek'e çıktı. bon diyin bone yazın, bonkıraşır diyin bonecrusher yazın... ama bonec ne ya :( yeter imdak conebrusher desek? :D[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki: yok ben karsiyim cyborg sexdi askti cyborg ne lan cyber H.B.E
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 uoya ilk başladığımda nebuladaki accım aktif olmamıştı o zamanlar 3-5 gün bekletiyolardı falan işte ultima online-osi bölümüne gelip boş nebula accı olan varmı diye sormuştum :) şimdi ne uo kaldı ne bişe :-P[signature][hline] Name:Firearrow Job:Archer Race:El Morad LvL:4x
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 walla ilk oly açılırken atmıştım bi gece vakti serverın açılmsını beklioduk bi ark la beraber..[signature][hline]
Jabba Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 buldum :)[signature][hline]JabbaICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..[Bu mesaj DuNgEoN tarafından 10 Şubat 2005 18:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 asgdfgasfdga gibi bir şeydi kedi forumu test ediyordu sanırım onun için atmıştım :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Son derece l33t bir şekilde bunu atmışım.[signature][hline]Silphatos IceheartSynthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 galiba benımkı yeni gelenlere selam vermeydi ama hatırlamıyorum zaten daha 150 mesaj atmışım kasıoz... :)[signature][hline]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Metalon a savaş açmıştık Onun bildirgesini yayınlamıştım =) altına bide lort diyerek imza çakmıştım=) paticikte açtığım ilk şey ise hayırlı olsunda niye -cik ???[signature][hline]tuana...
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Popeye, 10 Şubat 2005 18:17 tarihinde demiş ki: asgdfgasfdga gibi bir şeydi kedi forumu test ediyordu sanırım onun için atmıştım :) lol be.
Dev Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bulurum ben hmn[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Popeye, 10 Şubat 2005 18:17 tarihinde demiş ki: asgdfgasfdga gibi bir şeydi kedi forumu test ediyordu sanırım onun için atmıştım :) heheh cok iyi:D benim ilk mesajım "Yeni Gelenler" forumunda actigim ilk konudaydi soyleydi: said: Slm herkese boyle forumlara yenı deılım Benı Avadan olan herkes tanır EviLChilD dı basta nıckım sora EviL oldu tanıyan tanımıyan herkesle muhabbet kurmak ısterım benim msnimm ayrıca [email protected] geln muhabbet edelim degisti simdi msn ama neyse hehe : )[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :(
Öne çıkan mesajlar